Celal ile Ceren... Tavsiye Etmiyoruz...

Kodla Büyü

akrep026

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar dün akşam eşimle birlikte gittik filme. Gittiğimize gideceğimize pişman olduk. Şahan "İvedikten" sonra böyle bir filmi nasıl yapmış anlamış değilim.
Film iğrençti, adam akıllı bir espri yoktu. Bir kaç yerde güldük hepsi o kadar. Belden aşağı konuşmalar haddinden fazlaydı... Hiç beğenmedik.
Şu ana kadar gitmeyen varsa sakın gitmesin...
Hem zamanına hem de parasına yazık...

Katılıyorum size.
Bir film ancak bu kadar kalitesiz yapılabilir.
Ama medya ve korkunç gücü seyrettiriyor işte.
Verdiğimiz paraya yazık.

GDO karakedi nasıl şafak sezerin filmi onu izleyen varsa yorumunu paylaşabılırmı. celal ile cereni kötü dediler gitmedim. gdo nasıl acaba.

bence de gitmeyin.. aileyle eşinizle çocuğunuzla izlenecek bir film değil.. bu adamlar kırk takla atsa da Kemal SUNAL gibi olamazlar.. işleri güçleri küfür.. bu tipler yüzünden okullarda çocuklarımız küfürden geçilmiyor..

ivedik de kötüydü ama nasıl o kadar izleyen oldu anlamadım. bu da 3 milyon tiraj yapar. demedi demeyin. uyduruk temel moskovada bile 1 milyon yaptıysa bu rahat 3 milyon olur.

Böyle bir yazı bile nasıl olmuş dedirtiyor kötü olsa bile insanın izleyip yorum yapası geliyor. :mrgreen:

ahmetfx' Alıntı:
IMDB dünya sıralamasında #1 numara, Bottom 100'de tabi :)

Onun sebebi sözlük yazarlarının ortak hareket ederek bu filme 1 puan verip mevcut kötü filmlere ise daha yüksek puan vererek sıralamayı değiştirmesi.
Filmi izledim mı HAYIR, izler miyim HAYIR. Önceki filmlerini de sevmezsin bunu da sevmeyecegime
Eminim

nosTRa' Alıntı:
ahmetfx' Alıntı:
IMDB dünya sıralamasında #1 numara, Bottom 100'de tabi :)

Onun sebebi sözlük yazarlarının ortak hareket ederek bu filme 1 puan verip mevcut kötü filmlere ise daha yüksek puan vererek sıralamayı değiştirmesi.
Filmi izledim mı HAYIR, izler miyim HAYIR. Önceki filmlerini de sevmezsin bunu da sevmeyecegime
Eminim

onu "sözzzzlük çocukları" derken düşünecekti seviyesiz adam. öyle tweete böyle tepki...

Filme ben de gittim gerçekten çok kötüydü. Eşinizle falan asla gitmeyin. Sadece küfür ederek espri yaptıklarını sanıyorlar. Sonra diyorlarki seyirci Türk sinemasını desteklemiyor.

Küçücük çocuğunun küfür etmesiyle ve el hareketi yapmasıyla mutlu olan, gurur duyan anne-babaların bol miktarda olduğu bir ülkede celal ile ceren, recep ivedik gibi film demeye bin yabancı şahit isteyen bu tür seviyesiz youtube ayarı filmleri daha çok görür, yapanlara daha çok para kazandırırız millet olarak. ben bir seyirci olarak parmakla sayılacak kadar az sayıda Türk filmini takdir ediyorum, onun dışında yüzlerce, binlerce şaheser yabancı filmi izlemeyi tercih ederim.

sinemaya gidiş, eve dönüş ve izleme süresi yaklaşık 4 saatlik bir zaman alır..
bir insanın ömrü boyunca izleyebileceği film, okuyabileceği kitap sayısı sınırlı..
izlemeye değer bunca film, okumaya değer bunca kitap varken bunun gibi sanatsallıktan uzak, para kazanma kaygısıyla ortaya koyulmuş filmlere zaman ayırmamalı insan...

orebro' Alıntı:
sinemaya gidiş, eve dönüş ve izleme süresi yaklaşık 4 saatlik bir zaman alır..
bir insanın ömrü boyunca izleyebileceği film, okuyabileceği kitap sayısı sınırlı..
izlemeye değer bunca film, okumaya değer bunca kitap varken bunun gibi sanatsallıktan uzak, para kazanma kaygısıyla ortaya koyulmuş filmlere zaman ayırmamalı insan...
:alkis: :alkis: :alkis:

Aynı şekilde Cem Yılmasın gösterisi de çok berbat.Celal ile Cerenden farkı ne espri türü aynı bel altı,küfür hiçbiri Ailecek izlenilecek türde değil. Türk sinema sektörü ne zaman bizi yansıtan kaliteli filmler yapacak bakalım.

GDO'da çok kötüydü maalesef. Ama arkamızda oturan 8-10 kişilik bi grup her sahneye gülüyordu. Belkide esprileri çok ince olunca ben anlamamış olabilirim.

Bende bugün Başkan Kadın'a gittim. Demet Akbağın oyunculuğuna güvenerek... Ama maalesef o da boş çıktı. Sadece bi kaç kelime oyunu dışında hiç bir şey yoktu. Hakkaten zaman kaybı olmaya başladı bu tarz filmler.

zaten şahan, m.ali erbil, şafak sezer bu adamlar sadece küfür üzerine film yapıyorlar. bir sürü de tutuyor. ivedik 1 i izledim sadece bir daha da izlemem bunların filmelerini

izmitlii' Alıntı:
ivedik de kötüydü ama nasıl o kadar izleyen oldu anlamadım. bu da 3 milyon tiraj yapar. demedi demeyin. uyduruk temel moskovada bile 1 milyon yaptıysa bu rahat 3 milyon olur.

17 günde 2 milyon 175 bin kişi izlemiş bu filmi arkadaşlar. yani şahan yine köşe

Geri