Z zilal Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,831 7 Şubat 2013 #31 hiç bir filmini izlemedim, fragmanlardan belliydi zaten
serdengeçti Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,121 7 Şubat 2013 #32 konu başlığıyla pek alakası yok ama bir yapımda mehmet ali erbil varsa dizi, film ,yarışma vs ben hayatta izlemem
konu başlığıyla pek alakası yok ama bir yapımda mehmet ali erbil varsa dizi, film ,yarışma vs ben hayatta izlemem
G gokceb Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 275 8 Şubat 2013 #33 serdengecti' Alıntı: konu başlığıyla pek alakası yok ama bir yapımda mehmet ali erbil varsa dizi, film ,yarışma vs ben hayatta izlemem Genişletmek için tıkla ... kesinlikle katılıyorum...
serdengecti' Alıntı: konu başlığıyla pek alakası yok ama bir yapımda mehmet ali erbil varsa dizi, film ,yarışma vs ben hayatta izlemem Genişletmek için tıkla ... kesinlikle katılıyorum...
branta Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 506 8 Şubat 2013 #34 Kaliteli komedi isteyenler "işler güçler" izlesin..
R ramazan_hosgoren Aktif Üye Mesajlar 214 8 Şubat 2013 #35 teşekkürler zaten bu tür filmleri izlemiyorduk şimdi hiç izlemeyiz