zeybekd' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
sonuçta başka okulda btrsiniz o okulda nöbet tutmazsınız ama haftada 2 gün derse girdiğiniz okulda nöbet yazabilirler bence.. sonuçta 2 okulda derse giren ve 2 okulda da nöbet görevi yazılan ücretli öğretmenler bile var..yazıktır onlar bile tutarken görevden kaçmak hoş bişey değil diye düşünüyorum..
Hocam kimsenin görevden kaçtığı yok fedakarlık diyorsan eğer btr görevimin olmadığı okulda tenefüs yapmadığım zamanlar oldu. Kusura bakmayın ama nöbet tutacak vaktim olmuyor genelde eğer ben rahatım fazla işim olmuyor ben tutarım derseniz kimsenin size hayır diyeceğini sanmıyorum buyrun tutun nöbeti...
bu yeni geldiğim okulda nöbet vermediler ama eski okulumda öğretmen yetersizliğinden tutuyordum haftada 2 kere bile tuttuğum oldu.
o gün bt sınıfını kullanıma açmıyordum olup bitiyordu, zor bişey değil yani, biraz da vicdani..ücretliler tutarken ben oturmayı kendime yediremiyordum anlatabildim mi? şu an ki okulumda bol bol öğretmen olduğu için nöbet yazılmadı bana, yazılsa da tutarım abartmaya gerek yok..