cevabı olan varmı?

Kodla Büyü
hocam nöbeti zorunlu veremez ysal değil maddede acık yazıyor.ayrıca ha adam olmaz kımseyı bulamazlar ıdareyle aranda ıyıdır senden ıster abı dost kardes gıbı sende cıkarsın tutarım dersın .diğer türlü inatlaşmaya gelırse iş çıkar yolun çok.her tüslü pisliği yapma hakkın olur :):):)

zeybekd' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
zeybekd' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
sonuçta başka okulda btrsiniz o okulda nöbet tutmazsınız ama haftada 2 gün derse girdiğiniz okulda nöbet yazabilirler bence.. sonuçta 2 okulda derse giren ve 2 okulda da nöbet görevi yazılan ücretli öğretmenler bile var..yazıktır onlar bile tutarken görevden kaçmak hoş bişey değil diye düşünüyorum..

Hocam kimsenin görevden kaçtığı yok fedakarlık diyorsan eğer btr görevimin olmadığı okulda tenefüs yapmadığım zamanlar oldu. Kusura bakmayın ama nöbet tutacak vaktim olmuyor genelde eğer ben rahatım fazla işim olmuyor ben tutarım derseniz kimsenin size hayır diyeceğini sanmıyorum buyrun tutun nöbeti...

bu yeni geldiğim okulda nöbet vermediler ama eski okulumda öğretmen yetersizliğinden tutuyordum haftada 2 kere bile tuttuğum oldu. o gün bt sınıfını kullanıma açmıyordum olup bitiyordu, zor bişey değil yani, biraz da vicdani..ücretliler tutarken ben oturmayı kendime yediremiyordum anlatabildim mi? şu an ki okulumda bol bol öğretmen olduğu için nöbet yazılmadı bana, yazılsa da tutarım abartmaya gerek yok..

Sayın hocam bence okuldayken bt sınıfının etkin kullanılması için bt sınıfının tenefüslerde ve öğle aralarında açılması daha yararlı olur öğrenciler için özellikle okulunuz taşımalı ise ve öğrencilerinizin çoğunun evinde bilgisayar yoksa... Bu arada ücretliler tutarken ibaresi nasıl bir mantıktır. Ücretli öğretmen kadrolu öğretmenin görevini yerine getirmek için görevlendirilir nöbet,kulüp,ders,zümre vb. ve tekrar söylüyorum nöbet için vaktiniz varsa boşta oturuyorum diyorsanız tutun tabi nöbet ama yasal olarak müdürün bunu diretmeye hakkı yok!!!

kocaman puntoyla işaretlemişsiniz ne oluyo sanki sınıf 1 gün kapalı kalsa ne olur hayret bişeysiniz, ihtiyaç varsa nöbet tutarız, öğretmen değil miyiz allah allah.. bu benim fikrim, vicdani yönden kendimi rahat hissetmek için kendim talep etmiştim eski okulumda, bu okulumda gerek olmadığı için istemedim, teklif de etmediler zaten. nokta!

josephsezer' Alıntı:
arkadaşlar kısaca sorum şu. fatih projesi kapsamında kurulumu yapılan bir anadolu lisesine btr olarak görevlendirildim. fakat kendi okulumda da haftada 2 gün derse giriyorum. btr öğretmeni olduğum için nöbet veremezsiniz diyorum fakat kendi okulumun müdürü "başka okulda btr görevlendirmen var, bize derse geldiğin gün biz sana nöbet yazarız diyor".yani bu şekilde yorum yapıyor. siz ne diyorsunuz?

nöbet veremez.

ozlem22' Alıntı:
sonuçta başka okulda btrsiniz o okulda nöbet tutmazsınız ama haftada 2 gün derse girdiğiniz okulda nöbet yazabilirler bence.. sonuçta 2 okulda derse giren ve 2 okulda da nöbet görevi yazılan ücretli öğretmenler bile var..yazıktır onlar bile tutarken görevden kaçmak hoş bişey değil diye düşünüyorum..
Ben de kendi kendinize görev üretiyorsunuz diye düşünüyorum...

ozlem22' Alıntı:

siz BT sınıfını açmıyordum diyosunuz ama adam 12 saat dersim var diyo.. O nasıl olacak...

goodielife' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:

siz BT sınıfını açmıyordum diyosunuz ama adam 12 saat dersim var diyo.. O nasıl olacak...

tenefüslerde nöbet sırasında öğrencilerin başında duramayacağım için tenefüslerde sınıfı kapatıyordum demek istemiştim..derslerde tabii ki açık :D

goodielife' Alıntı:
Ben de kendi kendinize görev üretiyorsunuz diye düşünüyorum...

sanki btr ya da formatörlük olmadan önce nöbet tutmuyordunuz..öğretmenlikten iyice uzaklaştık diye yakınıyor millet ama bi nöbet görevinden bile bu kadar rahatsız olan meslektaşım olduğunu bilmiyordum. isteyen tutsun istemeyen tutmasın ne diyim.

Geri