:++:bayram840' Alıntı:kmrngns' Alıntı:bayram840' Alıntı:Öncelikle elimdeki flash Zambak' ın 8 gb lık flashı.
Bu flashı chip genius adlı program la çalıştırıp modelini öğrendim. Benimkinin modeli SM3257ENAA
Ve aynı programın alt kısmında yazan web sayfasına girdim. Adres http://dl.mydigit.net/special/up/smi.html
Modeline göre arattım SM3257ENAA bulamadım SM3257EN k0117 olanı indirdim.
Sonra bu programı çalıştırdım.
1) Scan USB dedim ve 1 nolu portta flashı bulup ready dedi.
2) Start dedim ve flashı sılmeye taramaya biçimlendirmeye başladı. sonra flashım çalıştı.
biraz hızlı oldu inşallah açıklayıcı olmuştur. resimlerde işaretlemeye çalıştım. sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.
not: Bu yazının benzerini interenette flashı cdrom yapma diye bir başlıkta okumuştum chip genius programı ile model öğrenmeyi oradan öğrenmiştim. orada şöyle birşeyde yazıyordu flasha program atmak flashı komple kullanılmaz hale getirebilir diye haberiniz olsun.
hocam sağolasın. :alkis: sayende uyuyabileceğim.![]()
![]()
agd85' Alıntı:hocam elimde coşkunun da vardı onu da formatladım. bence modeli bilmemize gerek yok.
aşağıdaki programı indirip sizin uyguladığınız sırayla da işlemleri gerçekleştirince sıkıntı halloluyo.
hocam az yukarda verdiğim programı denediniz mihakançöllü' Alıntı:usb bellek 2 ye bölünmüş ve cd olarak görünen bölümü biçemlendiremiyorum. biçimlendireilen arkadaşlar anlatabilirmi?
ademola' Alıntı:hocam az yukarda verdiğim programı denediniz mihakançöllü' Alıntı:usb bellek 2 ye bölünmüş ve cd olarak görünen bölümü biçemlendiremiyorum. biçimlendireilen arkadaşlar anlatabilirmi?
yanlış seri numarasına ait olan programı kullanmış olabilirsin. Öncelikle Chipgenius ile üreticiye ait seri numarasını bulmalısın.mustafaela' Alıntı:sakın denemeyin, yandı flasım((
Yeterki sen iste, makiniste söyleriz ayarlar birşeyler.reyha' Alıntı:resimler görünmüyor
ne yapacağımızı anlayamıyoruz
ilgilenen arkadaş olursa seviniriz..
https://www.tnctr.com/topic/208415-usb- ... to-cd-rom/ogretmen0202' Alıntı:bende TEDES yayınları usb si var ve ikiye ayrılmış. yarısı CD olarak diğer yarısı normal flash olarak ayrılmış. CD olan bölüme müdahale edemiyorum. Dosya uzantısı UDF olarak görünmekte. Bu ayrılmış usb yi birleştirmek isityorum. Fakat her hangi bir program bulamadım. yaardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba?