comenius ortaklığı için en kısa yol??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ebilis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ebilis

Aktif Üye
Merhabalar;

Okulda bir comenius proe önerimiz var. Koordinatör olabiliriz ya da bu fikri paylaşanlara ortak olabiliriz. Sorunumuz en kısa zamanda ortak bulabilmek için bildiğiniz etkin ve etkili linkler var mı? Daha önce aktif tecrübem olmadığından yarı çaresizim:) Alt yapı çalışmalarında yer aldım ama bir proje gerçekleştirmedim daha önce. Tercihimiz İtalya, Yunanistan'ın kuzey bölgeleri. Belki de daha önce proje ortaklığı yapmış arkdaşlar ortak kurum/ülkelere iletiebilirler projemizi.

İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Bilgisi olup da yardımcı olabilenlere daha da teşekkürler...

merhaba hocam iki site var benim bildiğim genelde türkler sitelerden kovuluyormuş bu yüzden bir çok siteye üye olamıyorsunuz. geçen toplantıya katılmıştım orda söylediler. biri global gateway diğeri de e twinning. ama bence önemli olan projenizin kabul edilmesi kabul edildikten sonra her türlü ortak bulursunuz. kolay gelsin.

teşekkür ederim, e-twinning'de bir hareketlilik göremedim global gateway'e de üyelik yaptık, onay bekliyoruz.
Teşekkür ederim, haklı olabilirsiniz kovulma konusunda zira biz o konuda da dibine vuruyoruzdur:)
projeniz onaylandıktan sonra ortak bulursunuz diyorsunuz ama ortaklıklar netleşmeden başvuru yapabiliyor muyuz ki?!

bilgi istememin amacı su bizde okul olarak çukurova alansına bir proje sunuyoruz acaba bahsedilen proje bu projelerle aynı mı merak ettim bizimki kapalı spor salonu ile ilgili

projeye ortak bulmadan basvuru yapabiliyormuyuz bızde comenius yapmayı dusunuyoruz 21 şubat son basvuru ıcın ama ortak bulamadık ne yapcaz valla ilk defa proje yapıyoruz

e-twinning 'e üye olman gerekiyor.Yurtdışında tanıdığınız bir okul varsa size referans gösterip işinizi kolaylaştırmış olursunuz.

Por Favor' Alıntı:
http://partnersearch.ua.gov.tr/index.cfm?program=comenius.

Biraz geç kalmışsınız. Bu saatten sonra çok zor. Bireysel olarak başvurabilirsin. KPDS 70 olmalı. Okulunu bulup yazışmalısın. Sonra formu doldurmalısın. Onunda günü bitti. 14 ocakta sondu.

Bahsettiğiniz durum hizmetiçi eğitim kursu:Öğretmenlerin yurt dışına çıkmalarıyla ilgili bir durum, Ortaklıkla alakası yok.

gules84' Alıntı:
Por Favor' Alıntı:
http://partnersearch.ua.gov.tr/index.cfm?program=comenius.

Biraz geç kalmışsınız. Bu saatten sonra çok zor. Bireysel olarak başvurabilirsin. KPDS 70 olmalı. Okulunu bulup yazışmalısın. Sonra formu doldurmalısın. Onunda günü bitti. 14 ocakta sondu.

Bahsettiğiniz durum hizmetiçi eğitim kursu:Öğretmenlerin yurt dışına çıkmalarıyla ilgili bir durum, Ortaklıkla alakası yok.

Ben bi yoruma istinaden yazdım. Yanlış okumuş olabilirm. Bireysel başvuru için bu.
Diğeri için verdiğim site geçerli. Ayrıca ortak bulmadan başvuru kabul olmaz.

hocam eğer projeniz hazır aplication formu düzenlediyseniz size romanya ve polonya ortak yönlendirebilirim

BBNET
Geri