Corolla 1.5 Vision vs 1.8 Hybrd Corollar Dream

Kodla Büyü

ntopcu2

Aktif Üye
Arkadaşlar araç almayı planlıyorum ikisi arasında kararsız kaldım. Sıfır Vision mı 2022 model 1.8 hybrd corolla dream paket mi ? Hangisi daha mantıklı olur sizce?

Arkadaşlar araç almayı planlıyorum ikisi arasında kararsız kaldım. Sıfır Vision mı 2022 model 1.8 hybrd corolla dream paket mi ? Hangisi daha mantıklı olur sizce?
Diğer alman markalarında olduğu gibi paketler arası donanım farklılığı toyotada çok fazla yok. Ancak şehir içi çok fazla, şehir dışı az kullanacaksanız hibrid mantıklı(mtv ye rağmen). Yeni hibrid cross aldım ve motorun sessiz oluşu - yakıt verimliliği çok güzel. Ayrıca toyota için 3 yaş çok da önemli değil.

Ben olsam hibrit alırım yakıt sarfiyatı çok iyi. Toyota hibrit teknolojisini 30 yıldır kullanıyor. Sıfır hibrit alsan o daha güzel olur. Tabi senin alma imkanın varsa.

Ben suv aracımı satınca bu yazdıklarınız piyasada çok var diye baktım düşündüm içine oturunca sanki çukura oturuyor gibi , ayrıca arkaya iki kişi binde altı durmadan yere değiyor vaz geçtim. Gittim sıfır Volkswagen Taigo aldım

aynı ikilemde kalmıştım hocam. 1.5 vision plus tercih ettim. 4bin km kullandıktan sonra, araca özel brc maestro lpg kit taktırdım çok memnunum. Maalesef 1.8 vergisi, 2.elde değer kaybetmesi ve bakımını sanayide de yaptırabilme özgürlüğünden yoksun olması benim tercih etmememdeki ana etkenler oldu. Önceki aracım 2016 model seat leon 1.2 tsı dsg şanzımandı 8 yıl kullandım. Size en büyük tavsiyem gidip çift kavrama şanzımanlı araç almayın hocam :) Diğer bir tavsiyem ise, Yakıt sarfiyatı az diye gidip aynı aracın hibritine kaç bin lira fazla vereceksiniz ve o verdiğiniz fazladan para ile kaç km yapılıyor onu da bir hesaplayın öyle tercih edin :)

Son düzenleme:
BBNET
Geri