Anket hazırlandığı sırada adaylığı kesin değildi sanırım. Filanca neden yok diyenler için son seçenek varSinan Oğan'ın ismi neden yok.
Anket hazırlandığı sırada adaylığı kesin değildi sanırım. Filanca neden yok diyenler için son seçenek varSinan Oğan'ın ismi neden yok.
Ben anketi açarken Sinan Oğan'ın ismi belli değildi hocam. Belli olmuşsa da ben gözden kaçırmış olabilirim. Diğer aday seçeneğine oy verebilirsiniz hocam.Sinan Oğan'ın ismi neden yok.
bilişim teknolojileri öğretmenleri endüstri meslek lisesi ağırlıklı ve gariban çocuğu oldugu için Türkiye ortalamasına çok yakın değerler çıkıyor. ben de geçmiş yıllarda şaşırmıştım yaptığım araştırmalar sonucunda bu kanıya vardımSonuçlar çok enteresan. Bbnet eğitim ortalamasi yüksek sonuçta. Gerçek durum farklı olabilir
aynı odanın içinde örneklem sayısının artması evren temsilini arttırmaz, proje,anket,spss konularında az çok bilgi sahibi olarak söylüyorum bunu, 2006 yılından beri forum üyesiyim, buradaki anketten birinci çıkan hiçbir aday seçim kazanamadı. bunu zaten diğer üyelerde belirtmiş.Anket 19 Mart günü kapanacak şekilde düzenlenmiştir. Maksat katılımı artırıp daha fazla örneklem elde etmek.
Hocam bizde forum içinde kim kazanacak onu anlamış oluruz ?aynı odanın içinde örneklem sayısının artması evren temsilini arttırmaz, proje,anket,spss konularında az çok bilgi sahibi olarak söylüyorum bunu, 2006 yılından beri forum üyesiyim, buradaki anketten birinci çıkan hiçbir aday seçim kazanamadı. bunu zaten diğer üyelerde belirtmiş.
Hocam bu ankete dediğiniz gibi çok bir anlam yüklemeye gerek yok. Tartışma yaşamadan oy kullanarak nihayete erdireceğimiz bir anket olarak düşünelim. ?Ülkemizdeki bilgisayar öğretmenlerinin genel görüşünü de ortaya koyamaz, forum üyelerinin genel görüşünü ortaya koyar. Bunun için de ankete gerek yok aslında, sorsalar söylerdik.
Nihayetinde bir ankettir +1
bir kez karar verdim mi dönmem hocamOyunuzu sonradan değiştirmeye izin veriyor site
Memurların ekonomik anlamda nereden nereye gelmiş olduğu ortada. Çok da şaşırmıyorum ben.Memurların genel eğilimini gösterdiğini düşünüyorum. Memurlar la ilgili meşhur site forumunda da anket yapılmış sonuçlar burdan daha ilginç.