Hersey tamamen duygusal artik, ona gore ya mutlusun ya mutsuz, akli olan tamamen duygusal bakmalı zaten. ?
Vallahi hocam ben hem zam istiyorum hem de enflasyonu düşürsünler istiyorum. Zam istemiyorum ayaklarını hiç hoş bulmuyorum.zam filan istemiyorum, şu enflasyonu düşürsünler yeter
Ununu elemiş eleğini asmış kitleden oluşuyor.Oyumuzu kullandık
Sonuca baktığımızda sokakta yapılan anketlerle internet ortamında yapılan anketler arasında dağlar kadar fark var.
Çünkü mevcut hükümetin oy kitlesi daha çok internet kullanmayan belirli bir yaşın üzerindeki insanlarımızdan oluşuyor.
çevremizden, pandemi denen küresel yalandan sonra "şu tarihten sonra zam gelecek! ..." "şu olaydan sonra zam bekleniyor" sözleri duyar olduk. buna bağlı olarak da herkes hummalı bir şekilde borçlanarak ev, araba vs taşınır, taşınmaz alma yarışına giriyor; sonuç talep edilenlerin (ev, araba vs) fiyatları artıyor.Seçimden sonra Çay’a minimum % 30- 40 zam gelecek fabrika sahibi söyledi. Kesin bilgi .
Seçime elinizde mal ile girin. Nelerin ne kadar artacağını araştırın. İşletme sahipleri bunu iyi biliyor.
Seçimi akp kazanırsa 3.5 milyonluk arabam 5 milyon olacak. Elimdeki malların değeri artacak.
Seçim demek para demek.
Fakir daha fakir zengin ise daha zengin olacak.
Maaşlı tüm çalışanlar fakir grubunda.
Çıkarlarım akp gönlüm chp’den yana.
Kılıçdaroğlu kazanırsa böyle olacak.video
2. tura kalma ihtimali nedir onu tartışmayacağım ama dediğiniz gibi 2. turu direkt 1. turda halledelim. İsrafa gerek yok.Sinan yada Muharrem in yerinde olsaydım aday olup kendimi rezil etmezdim
Selo, pkk demek yasak yani, peki.siyasi sataşma yasak
Neden rezil olsunlar, onları destekleyen bir kitle var, seçim ikinci tura gittiğinde özellikle Sinan OĞAN'ın oyları belirleyici olacaktır.Sinan yada Muharrem in yerinde olsaydım aday olup kendimi rezil etmezdim
Neyin belitleyicisi...Neden rezil olsunlar, onları destekleyen bir kitle var, seçim ikinci tura gittiğinde özellikle Sinan OĞAN'ın oyları belirleyici olacaktır.
Bu seçimde kazanamayabilirler ama ilerdeki seçimler için iyi bir alternatif olabilirler.Neyin belitleyicisi...
Her ikisinin de kazanma ihtimalleri olmayan bir seçim. Bu yüzden rezillik bana göre.
Siyasi çıkarlar için seçime girme kısmına hiç girmiyorum...
o zaman aday olsunlar. şimdi aday olmaları bana göre saçmalıkBu seçimde kazanamayabilirler ama ilerdeki seçimler için iyi bir alternatif olabilirler.
İnsanların siyasi tercihlerine değil kendi siyasi tercihime bağladım, mesajın görüntüsünü atabilirsiniz buraya. Nasıl önceki mesajlarda üyeler ekonomiyi oy verirken haklı olarak ön planda tutacağını söylüyorsa, ben de ön planda tuttuğum durumu söylüyorum. Sadece ekonomi üzerinden mi görüş bildirebiliyoruz. Ortada itham yok, hakaret yok. "selahattin demirtaşın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız" sözü ortada duruyor.Selo veya pkk terör örgütü nü insanların siyasi tercihlerine bağlayıp itham da bulunmak, veya tam tersi vs söylemler yasak.