Rahat ol hocam bu secim en basit ve rahat secimtuncay2744' Alıntı:ilk defa başkan olarak görev yapacağım, heyecanlıyım :roll:
evet hocam o yüzden rahatım, yerel seçimlerde görev çıkmadığına sevinmiştim.savas3457' Alıntı:Rahat ol hocam bu secim en basit ve rahat secimtuncay2744' Alıntı:ilk defa başkan olarak görev yapacağım, heyecanlıyım :roll:
ilahi hocam bari seçim pusulalarından birisinide al sakla ilerisi içintuncay2744' Alıntı:evet hocam o yüzden rahatım, yerel seçimlerde görev çıkmadığına sevinmiştim.savas3457' Alıntı:Rahat ol hocam bu secim en basit ve rahat secimtuncay2744' Alıntı:ilk defa başkan olarak görev yapacağım, heyecanlıyım :roll:
Bende ilerde çocuklarıma "Türkiye'nin ilk cumhurbaşkanlığı seçiminde görevliydim" derim :lol:
hayalcisuat' Alıntı:bursada görev isteyen varsa devredebilirim...
balasagun' Alıntı:hayalcisuat' Alıntı:bursada görev isteyen varsa devredebilirim...
Verdiniz mi hocam görevi ben talip olabilirim ?
Özel mesaj atıyorum.
YuLiaN' Alıntı:balasagun' Alıntı:hayalcisuat' Alıntı:bursada görev isteyen varsa devredebilirim...
Verdiniz mi hocam görevi ben talip olabilirim ?
Özel mesaj atıyorum.
Hocam bunun için üye olmuş zaten
tesekurler hocamanavarza_81' Alıntı:Semra hocam bunda görev kanuni zorunluluk, resen çıkıyor. Öyle habersiz göreve gitmezseniz başınız ağrır. Ama bağlı olduğunun ilçenin seçim kurulunu arayıp güze bir bahane uydurursanız görevinizi başkasına veriyorlar. Sancaktepe ilçesinde bu şekilde eşimin görevini yerel seçimlerde vermiştik.