Eğitim birsen üyesiyim, idareci değilim, müdürümüz eğitim iş sendikasından sınav görevide pek almam, sende biliyorsun ki okulda BTR öğretmenleri fazla ek ders almaz (18+nöbet) malûm dyk kursumuz yok. Kısacası saydığın hiç bir özelliğe sahip değilim kısaca senin kadar gelirim var ama doğru zamanda doğru yatırım ile Allah a binlerce şükür ortalama üstü bir yaşantım oldu.
Bu covid plandemisinden sonra tüm Dünya da büyük sıkıntı var. Özellikle enerji büyük sorun ve tüm dünya yı etkiliyor. Benim diyen ülkeler bile çok zorlanıyorlar. Şu son 2 yılı (plandemi) saymazsak ülke amatör ligden şampiyonlar ligine çıktı. Son 2 yılda da elle gelen düğün bayram ne yapalım hiç mi sıkıntı çekmeyeceğiz hiç mi dar günümüz olmayacak ki Dünya da gidişat daha kötü olacak gibi. Allah ın izniyle doğalgaz ve petrol hane - iş yeri ve pompalara verildiği zaman gözle görülür ve cepte hissedilir ve öncekinin çok çok üstünde bir refah seviyesi olacaktır.
Olayı sadece pandemiye mal etmek doğru değil.
Suriye olayından beri ekonomi sıkıntıya girdi ve artık özelleştirme adında satıp yiyecek mal da kalmadı. 2002 - 2012 arasındaki pembe tablonun sebebi özelleştirme gelirleri imiş.Şimdi en son şeker fabrikaları satıldı, şu an satılacak yer kalmadı. Bir de üstüne Suriyeliler gelince üstüne tuz biber oldu.