80 ve altı sabitdiskler için bir güncelleme gelmedi galiba hocam?
80 GB altı sistemleri de kapsayacak şekilde güncel sürümü hazırlıyorum hocam. Bir kaç güne paylaşmış olurum.Hocam linkleri yenileyebilir misiniz?
Takipteyim hocam80 GB altı sistemleri de kapsayacak şekilde güncel sürümü hazırlıyorum hocam. Bir kaç güne paylaşmış olurum.
Hocam bende de sürekli kopuyordu. Farklı bir bilgisayarda denedim , sorun olmadan indirdi.İnşallah google drive linki olmaz dosya indiremiyorum sürekli ortada kopuyor hata veriyor..
İnternet download manager ile indirdim. O da yarıda kesildi ama devam ettirebildim.3 farklı bilgisayarda denedim windows 10, 7 hepside kopuyor. jdownloader ile denedim yarıda kesildi devam etmedi..
merhaba hocam öncelikle emeğine sağlık. son imajİmaj hazır ve şu an yükleniyor. Akşam ya da yarın sabah paylaşmış olurum inşallah.
merhaba hocam öncelikle emeğine sağlık. son imaj
DusukSistemImaj_Win7X86_Ocak2022.iso
budur doğru mudur?
isoyu denediniz mi hocam? Paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.windows ince pc iso genişleme paketi. Eski vestel promega larda deniyorum şimdi. Performansından memnun kalırsam hem burada paylaşırım hem de imajını burada.
Ahım şahım bir fark yok maalesef. Xp den daha hızlısı yok halen. Xp ye devam ediyorum.isoyu denediniz mi hocam? Paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.
Scrath 3 yüklenmiyor diye biliyorum.win 7 daha iyi deilmi?Ahım şahım bir fark yok maalesef. Xp den daha hızlısı yok halen. Xp ye devam ediyorum.
Scratch 2 ile devam ediyorum. Kodlama mantığı aynı zaten. Keşke sitemler iyi olsa da 3d tasarıma geçebilsem.Scrath 3 yüklenmiyor diye biliyorum.win 7 daha iyi deilmi?
Hocam scratch 3 varken ve win 7 düşük sistemde çalışabilecekken neden 2 kulllanmak gereksiz bana göre.Scratch 2 ile devam ediyorum. Kodlama mantığı aynı zaten. Keşke sitemler iyi olsa da 3d tasarıma geçebilsem.