Dükkana beklerim :)

Kodla Büyü
sayın hocam dvi bağlantılı monitör lazım lcd, led ne olursa artık. ikinci el ve çiziksiz olursa iyi olur. labdaki bilgisayar için kendi cebimden alacağım masanın üzerinde koca monitör sıktı artık. depoya bi göz atıverin var mı ucuz yollu bişeyiniz sitede baktım bulamadım

0nursah' Alıntı:
sayın hocam dvi bağlantılı monitör lazım lcd, led ne olursa artık. ikinci el ve çiziksiz olursa iyi olur. labdaki bilgisayar için kendi cebimden alacağım masanın üzerinde koca monitör sıktı artık. depoya bi göz atıverin var mı ucuz yollu bişeyiniz sitede baktım bulamadım
Bakıp buradan yazarım.

0nursah' Alıntı:
dvi monitörlerin tamamı sıfır. En uygun fiyatlı DVI bağlantılı sıfır monitör olarak bu var. HP W1972A 18.5" 5ms DVI-D LED Sanalpazar fiyatı: 225 TL Havale EFT Fiyatı : 220 TL

D-sub bağlantılı monitör isterseniz şunlar var: AOC E950SWNK 18.5 LED 16:9 WIDE 5ms Sanalpazar Fiyatı: 189 TL Havale- EFT Fiyatı: 184 TL
18.5 VIEWSONIC VA1912A LED 5MS D-SUB SİYAH Kutu Hasarlı Sanalpazar Fiyatı: 175 TL Havale EFT: 170 TL

Not: Havale-EFT fiyatı da veriyorum ancak "biz sana nasıl güvenebiliriz" şeklinde bir düşünce olabilir. Yıldız & Bilgisayar ve Danışmanlık Hizmetleri olarak Sultanbeyli de faaliyet gösteriyoruz. Firmayı nişanlım işletiyor.Gereken tüm bilgileri özelden yazabilirim. Teşekkürler.

0nursah' Alıntı:

Hocam bu monitörün kutu hasarlı olan modeli yeni eklendi. Ürün sıfır ve garantili. Sadece kutu hasarlı. İsterseniz bir araştırın. DVI çıkışı var. fiyat çok uygun.
HP W1972A 18.5" 5ms DVI-D LED Sanalpazar fiyatı: 165 TL Havale EFT: 160 TL
isterseniz hemen sanalpazara ekleyebilirim.

Performans isteyenler için sadece 1 tane stokta.

Sanalpazar Fiyatı: 1650 TL Havale-EFT Fiyatı: 1590 TL
A7N36EA.jpg

HP PAVILION DV6-6C04ET i7-2670QM 8GB 750GB 15.6"
Renk Çelik Grisi, Metal Kaplama
Intel İşlemci Modeli i7-2670QM
Aile HP Pavilion
İşlemci Cinsi Intel Core i7-2670QM ( 2,2 GHz; 3,1 GHz Turbo; 6MB Düzey )
Ön Bellek 6MB
Bellek 8 GB DDR3
Maksimum Bellek ( MB) 8 GB DDR3
Bellek Slot Sayısı 2
Sabit Disk 750 GB SATA (5400 rpm)
Ekran Kartı AMD Radeon HD 7690M XT (2 GB DDR5 ayrılmış)
Ekran Boyutu 15.6''
Ekran Tipi LED HD
Ekran Çözünürlüğü 1366 X 768
Optik Sürücü DVD±R/RW
Ses Kartı VAR
İşletim Sistemi Windows 7 Home Premium
Faks Modem YOK
Network Kartı Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000
Kamera VAR
I/O Port 2 USB 3.0, 2 USB 2.0, VGA, HDMI, 2 kulaklık çıkışı, 1 mikrofon girişi, RJ45
Bluetooth VAR
Wireless 802.11b/g/n
Ağırlık (kg) 2,91
Garanti ( Yıl, Açıklama) 2 yıl garanti
Pil Tipi - Ömrü 6 Hücreli
Web Adresi http://www.hp.com.tr
Klavye Q Türkçe
Mouse TOUCH PAD

namaldish' Alıntı:
fatihtasoz' Alıntı:
bana uygun projeksiyon lazım hocam en ucuzu
hocam en ucuz projeksiyon yerine sana acer projeksiyon verelim. Lamba garantisi ve cihaz garantisi 2 yıl.
Ayrıca avuç içi boyutta projeksiyonlar var Acer c120 gibi. Uygun olur mu sizin için.
ne kadar hocam ben sınıfım için alacağım sonrada giderken söküp götürmek istemiyorum uygun olsun bırakırım diyorum ama fiyat nekadar dı

fatihtasoz' Alıntı:
namaldish' Alıntı:
fatihtasoz' Alıntı:
bana uygun projeksiyon lazım hocam en ucuzu
hocam en ucuz projeksiyon yerine sana acer projeksiyon verelim. Lamba garantisi ve cihaz garantisi 2 yıl.
Ayrıca avuç içi boyutta projeksiyonlar var Acer c120 gibi. Uygun olur mu sizin için.
ne kadar hocam ben sınıfım için alacağım sonrada giderken söküp götürmek istemiyorum uygun olsun bırakırım diyorum ama fiyat nekadar dı

Acer X112 projeksiyon sanalpazar fiyatı: 730 TL Havale Eft:705 TL
Dell 1210S projeksiyon cihazı da var. Sanalpazar fiyatı: 700 TL Havale EFT:675 TL
Acer C120 var ama işinizi görmez çünkü 100 ansi ışık gücü var. Çok küçük bu projeksiyon.

porklu2' Alıntı:
tebrikler... bol kazançlar hocam.. hemen üye olalım :)
arkadaşımıza destek olalım...

Teşekkürler..
XML Entegrasyonunu halletiğimde http://www.teknolojiyildizi.com adresinden daha uygun fiyatlarla satış yapmayı düşünüyoruz. Muhtemelen 1-2 hafta içinde açarız asıl dükkanı :) O zaman üye olup daha uygun fiyata alışveriş yapabilirsiniz hocam. :)

Geri