Teşekkür Ederim.nebiyan55' Alıntı:hocam bol kazançlar...
mesajımız bulunsun ilk buraya bakalım...
Teşekkürler..zeitgest' Alıntı:pazar ola hocam
Teşekkürler..alis' Alıntı:Hocam hayırlı olsun, bol kazançlar.
Bakıp buradan yazarım.0nursah' Alıntı:sayın hocam dvi bağlantılı monitör lazım lcd, led ne olursa artık. ikinci el ve çiziksiz olursa iyi olur. labdaki bilgisayar için kendi cebimden alacağım masanın üzerinde koca monitör sıktı artık. depoya bi göz atıverin var mı ucuz yollu bişeyiniz sitede baktım bulamadım
dvi monitörlerin tamamı sıfır. En uygun fiyatlı DVI bağlantılı sıfır monitör olarak bu var. HP W1972A 18.5" 5ms DVI-D LED Sanalpazar fiyatı: 225 TL Havale EFT Fiyatı : 220 TL0nursah' Alıntı:sayın hocam dvi bağlantılı monitör lazım lcd, led ne olursa artık. ikinci el ve çiziksiz olursa iyi olur. labdaki bilgisayar için kendi cebimden alacağım masanın üzerinde koca monitör sıktı artık. depoya bi göz atıverin var mı ucuz yollu bişeyiniz sitede baktım bulamadım
Teşekkürler.. Bencedevedat' Alıntı:güncel tutalım.
0nursah' Alıntı:sayın hocam dvi bağlantılı monitör lazım lcd, led ne olursa artık. ikinci el ve çiziksiz olursa iyi olur. labdaki bilgisayar için kendi cebimden alacağım masanın üzerinde koca monitör sıktı artık. depoya bi göz atıverin var mı ucuz yollu bişeyiniz sitede baktım bulamadım
ne kadar hocam ben sınıfım için alacağım sonrada giderken söküp götürmek istemiyorum uygun olsun bırakırım diyorum ama fiyat nekadar dınamaldish' Alıntı:hocam en ucuz projeksiyon yerine sana acer projeksiyon verelim. Lamba garantisi ve cihaz garantisi 2 yıl.fatihtasoz' Alıntı:bana uygun projeksiyon lazım hocam en ucuzu
Ayrıca avuç içi boyutta projeksiyonlar var Acer c120 gibi. Uygun olur mu sizin için.
fatihtasoz' Alıntı:ne kadar hocam ben sınıfım için alacağım sonrada giderken söküp götürmek istemiyorum uygun olsun bırakırım diyorum ama fiyat nekadar dınamaldish' Alıntı:hocam en ucuz projeksiyon yerine sana acer projeksiyon verelim. Lamba garantisi ve cihaz garantisi 2 yıl.fatihtasoz' Alıntı:bana uygun projeksiyon lazım hocam en ucuzu
Ayrıca avuç içi boyutta projeksiyonlar var Acer c120 gibi. Uygun olur mu sizin için.
porklu2' Alıntı:tebrikler... bol kazançlar hocam.. hemen üye olalım
arkadaşımıza destek olalım...