E esma06 Site Gezgini Mesajlar 89 15 Şubat 2008 #1 Öncelikle belki çok basit gelebilir ama; ben yine de bu bilgiyi paylaşmak istedim. Dikey yönde şeçme işlemi için; alt tuşu ile seçme işlemi yapılıyor. Ekli dosyalar secme.JPG 19.2 KB · Görüntüleme: 615
Öncelikle belki çok basit gelebilir ama; ben yine de bu bilgiyi paylaşmak istedim. Dikey yönde şeçme işlemi için; alt tuşu ile seçme işlemi yapılıyor.
enginozdil Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 719 15 Şubat 2008 #2 teşekkür ederiz hocam basit de olsa bilgi her zaman kullanılır
aitor Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 605 20 Şubat 2008 #4 teşekkürler hocam Bilgi: Aynı özelliği klavyedende CTRL+SHIFT+F8 ile de yapabilirsiniz...
E esma06 Site Gezgini Mesajlar 89 22 Şubat 2008 #10 aitor' Alıntı: teşekkürler hocam Bilgi: Aynı özelliği klavyedende CTRL+SHIFT+F8 ile de yapabilirsiniz... Genişletmek için tıkla ... Ben de teşekkür ederim. Ama 3 tuşa basarken zorlandım.
aitor' Alıntı: teşekkürler hocam Bilgi: Aynı özelliği klavyedende CTRL+SHIFT+F8 ile de yapabilirsiniz... Genişletmek için tıkla ... Ben de teşekkür ederim. Ama 3 tuşa basarken zorlandım.