yalandünya
Site Gezgini
Orayı batırır bunlar.
:lol:halk' Alıntı:Okuldan twitter dedikleri bu olsa gerek.
hasari' Alıntı:Davetsiz misafirim var.
Derslerimi kaçak olarak dinleyen davetsiz bir misafirim var.
Buyrun bakın.
http://www.istiklalyibo.k12.tr/galeri-d ... fir-8.html
aman hocam dikkat edin, kuşlardan eve bit bulaşabiliyo, daha önce şahit olmuştum böyle bir olaya :?sgulkurusu' Alıntı:benimde daha önce üniversitedeki evimin balkonuna bir güvercin yuva yapmıştı. şimdi de burdaki evimin aspiratör bacasının içine yuva yapmış kuşlar. kuşları bi türlü göremiyoruz, ne pencereden ne içeriden görünmüyorlar. ne zaman mutfağa girsem yavru kuşların cıvıltılarını duyuyorum. korkumdan aspiratörü çalıştıramaz oldum
:alkis: :alkis:glimmer' Alıntı:kuşlar bile anladı bt dersinin önemini ama kuş kadar beyni olmayanlar anlayamadııı uhaha:
tunaböte' Alıntı:bizim evin balkonunada yuva yapmışlar.. kıyamadık. bozmadık yuvayı.. geçen baktık 2 tanede yumurta var. balkonu onlara hibe etttik artık
Sorma kardeşim sabahtan beridir lab temizliğiyle uğraşıyoruz. Pencere ve pencere kenarlarını batırmışlar. iki tane yuva da havalandırma vantilatörüne yapmışlar. Buradan da düzenli olarak sınıfı pisliyorlar. Toplamda üç yuvamız var bozmak istemiyorum ama hakikaten çok kirletiyorlar.masterkartall' Alıntı:Çok sevimliler ama çok fazla pisliyorlar. Haziranda seminer dönemi bilgisayarın yanına yuva yapmıştı eylülde geldiğimde bilgisayar faresini inanın pisliğin içinden çıkardık