equal_free
Aktif Üye
herkese merahabalar ben de 2007 mezunuyum. Kastamonu-ihsangazi...
Selamlar Meryem ben Fırat. Zorunlu hizmet nedeniyle Siirttesin heralde. Benim bu sene zorunlu hizmet bitiyor. Adana'nın Saimbeyli ilçesindeyim. Seneye Adana merkez inşallah. Kolay gelsin zor yerdesin..!Meryem Şemşit' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar. Uzun süredir bu forumu takip ediyorum ama açık kimlikle size bir merhaba diyeyim dedim.
Ben 2002 ilk mezunlardanım.
Sağlıcakla kalın
firat76' Alıntı:Selamlar Meryem ben Fırat. Zorunlu hizmet nedeniyle Siirttesin heralde. Benim bu sene zorunlu hizmet bitiyor. Adana'nın Saimbeyli ilçesindeyim. Seneye Adana merkez inşallah. Kolay gelsin zor yerdesin..!Meryem Şemşit' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar. Uzun süredir bu forumu takip ediyorum ama açık kimlikle size bir merhaba diyeyim dedim.
Ben 2002 ilk mezunlardanım.
Sağlıcakla kalın
faolin' Alıntı:HOCAM YUNUS BİZİMLE KEP GİYDİ MEZUN OLDU AMA SONRASINDA HABER ALINAMADI
BU ARADA 2004 MEZUNUYUM....
hpekedis' Alıntı:Meryem seni yazmadım soğru, ama sen zaten nick kullanmıyorsun ya o yüzden yazmadım. İl dışı... evet bende bekliyorum aslında ama en güzeli zorunluyu bitiripte gitmek. benim daha 2 senem var, her şeyin hayırlısı olsun...