İnşallah hocam. Bundan haberim yoktuUmarım elinizdeki hisse şu olaydan etkilenmemiştir:
Hamiline Pay Kayıt Sistemi | Merkezi Kayıt İstanbul
https://www.mkk.com.tr/saklama-hizmetleri/piyasalar-ve-platformlar/hamiline-pay-kayit-sistemiwww.mkk.com.tr
40 senelik hocamhocam uzun bir süre daha saklayın ileride antikadan daha karlı bir satışa konu olabilir.
hOcam sonucu yaz, merak ettim, belki aramızda multi milyarder varArkadaşlar dedemden kalan hisse senetlerinin üzerinde 1000 hisse yazıyor. Değerini nasıl hesaplarım nasıl satarım izleyeceğim yolu anlatabilecek tecrübeli biri var mı aramızda.
Tamam hocam ben de çok bir beklentim olmasa da merak içindeyimhOcam sonucu yaz, merak ettim, belki aramızda multi milyarder var
Bize babadan bile kalmadı hocam. Her şeyimi kendi başıma tek maaşla aldım çok şükür.ulan arkadaş millete dededen hisse senedi çek tarla arsa kalır bize hiçbirşey kalmıyor bu nasıl işdir beee...
Hocam şuan halka açık bir şirketse (üzerinde hangi şirkete ait olduğu yazıyordu) o şirketin müşteri ilişkilerini arayıp hangi aracı kurumla çalıştıklarını sormanız gerekiyor Hocam, şirketin ismini söylerseniz belki yardımcı olabilirimArkadaşlar dedemden kalan hisse senetlerinin üzerinde 1000 hisse yazıyor. Değerini nasıl hesaplarım nasıl satarım izleyeceğim yolu anlatabilecek tecrübeli biri var mı aramızda.
Sizde araştırın belki borç senedi filan kalmıştır.ulan arkadaş millete dededen hisse senedi çek tarla arsa kalır bize hiçbirşey kalmıyor bu nasıl işdir beee...
Sonuç ne oldu?Dedem almanyada işçi iken bu fabrikadan 5000 mark karşılığında hisse senetleri almış. Biz de uzun yıllardan sonra çok değerlenmiş olacağını ümit ederek gittik fabrikaya.