Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DEEP FREEZE PROGRAMINA ALTERNATİF!!! DEEP FREEZE PROGRAMINDA
Bu programı bilgisayarlara kurdum. Güvenlik Duvarını kapattı. Bununlada kalmadı ağdaki bilgisayarlar birbirlerini görseler dahi dosya ve yazıcı paylaşımını kullanamıyorlar. Netsupport Scholl programıda ağdaki bilgisayarlara bağlanamadı.
Bu programı kaldırmakta çözüm olmuyor. Bence sakın kurmayın 2 saattir sorunu çözmeye çalışıyorum. Ancak sistem geri yükleme çözüyor.....
merhaba bu program güzeldir ama flash disk taktığınızda ona bir belge kopyalarsanız onu da siliyor. yani driver olarak tanıtılan her şeyi freezleyor anlıyacağınız. kullanırken ikkatli olun.
merhaba bu program güzeldir ama flash disk taktığınızda ona bir belge kopyalarsanız onu da siliyor. yani driver olarak tanıtılan her şeyi freezleyor anlıyacağınız. kullanırken ikkatli olun.
Bende flash bellek sorunu oldu.
ÖRNEK;
Win roll back koruması altında olmayan D sürücümden bir dosya USB belleğe kopyalıyorum.Dosya flash bellekte ve Flash belleği çıkartıyorum sonra hemen anında MAVİ-EKRAN
reset liyorum sistemi bakıyorum dosya flash bellekten uçmuş.Başka USB yuvaları ve başka flash belleklerdede aynı sorun var.
Not:WinRollBack koruması altıda yalnızca C harddisk var. Kısacası benim açımdan sorunlu bir yazılım.deepfreez e alternatif olarak Drive-vacine tek geçerim.