sevjtabe' Alıntı:aynı şey dün bize de oldu. Bilgisayar açıkken elektrik gitmiş, simge görünmüyordu ve bir çok programı açmıyordu. Bir kaç sefer kapatıp açtım, çözülmedi. Bende power kablosunu çıkarıp biraz bekledim. Statik elektrik boşalsın dedimTekrar açtığımda herşey normale döndü.
biostan tarihi geri alıp kurulu deepfreeze sürümünün setup dosyasıyla kaldırmayı denediniz mi hocamjolly' Alıntı:millet uzaya gitti biz hala deepfreeze çözüm bulamadıkbi yolunu bilen yok mu hocalarım
netame' Alıntı:biostan tarihi geri alıp kurulu deepfreeze sürümünün setup dosyasıyla kaldırmayı denediniz mi hocamjolly' Alıntı:millet uzaya gitti biz hala deepfreeze çözüm bulamadıkbi yolunu bilen yok mu hocalarım
Hocam kaldırıp tekrar kurun amacınıza ulaşmış olmaz mısınız, o zaman çıkar simge yönetim paneline de ulaşırsınızjolly' Alıntı:netame' Alıntı:biostan tarihi geri alıp kurulu deepfreeze sürümünün setup dosyasıyla kaldırmayı denediniz mi hocamjolly' Alıntı:millet uzaya gitti biz hala deepfreeze çözüm bulamadıkbi yolunu bilen yok mu hocalarım
denemedim hocam zaten kaldırmak istemiyom sadece kontrol edebilmek istiyom iistedigm zaman aktif pasif yapabilmek istiyorum bunun içinde kontrol paneline ulasmam lazım ama olmuyor.
jolly' Alıntı:Arkadaşlar okuldaki bilgisayarda önceden saatin yanında deepfreeze simgesi çıkıyordu ayrıca CTRL+ALT+SHİFT+F6 yapıncada kullanım paneli çıkıyordu ama şimdi ikiside çıkmıyor ama program aktif çalışıyor. Bu panele nasıl erişebilirim tek seferlik pasif etmek için?
asacan' Alıntı:jolly' Alıntı:Arkadaşlar okuldaki bilgisayarda önceden saatin yanında deepfreeze simgesi çıkıyordu ayrıca CTRL+ALT+SHİFT+F6 yapıncada kullanım paneli çıkıyordu ama şimdi ikiside çıkmıyor ama program aktif çalışıyor. Bu panele nasıl erişebilirim tek seferlik pasif etmek için?
kaldır yeniden kur...
jolly' Alıntı:sevjtabe' Alıntı:aynı şey dün bize de oldu. Bilgisayar açıkken elektrik gitmiş, simge görünmüyordu ve bir çok programı açmıyordu. Bir kaç sefer kapatıp açtım, çözülmedi. Bende power kablosunu çıkarıp biraz bekledim. Statik elektrik boşalsın dedimTekrar açtığımda herşey normale döndü.
statik elektrikle ne alakası var hocam deepfreezin, pek alakalı gelmedi bana![]()