Eyvallah hocam sağol. Ben Shadow Defender araştırmıştım. Win 11 24h2'ye onu kurdum. Şimdilik sıkıntı yok gibi. Yine de bulunsun forumda, ben de indirip gerekirse kullanırım.
Eyvallah hocam sağol. Ben Shadow Defender araştırmıştım. Win 11 24h2'ye onu kurdum. Şimdilik sıkıntı yok gibi. Yine de bulunsun forumda, ben de indirip gerekirse kullanırım.
Hocam win11 24h2 shadow u nasıl kurdunuz? Denedim olmadı.Eyvallah hocam sağol. Ben Shadow Defender araştırmıştım. Win 11 24h2'ye onu kurdum. Şimdilik sıkıntı yok gibi. Yine de bulunsun forumda, ben de indirip gerekirse kullanırım.
Bunu da kurdum. Aktifleştirdim. 4-5 açılıştan sonra devre dışı kalıyor.
Hocam kurulumdan önce :
(Aşağıdaki işlemler Win 11 24h2 ve Shadow Defender 1.5.0.726 sürümü için yaptığım işlemlerdir.)
1-Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik > Windows Güvenliği > Cihaz Güvenliği
bölümüme girdiğinizde açılan pencerede "Çekirdek yalıtım ayrıntıları" yazan yere tıklayın.
Yukarıdan aşağı 4 tane ayar var “açık – kapalı” olarak ayarlanabilen hepsini kapalı yapın.
2-Açılmış o pencereyi kapatmadan sol tarafta “Güvenlik Duvarı ve Ağ Koruması” yazan yere tıklayın.
“Etki Alanı Ağı” “Özel ağ” “Ortak Ağ” yazan 3 ayrı ayarı kapatın.
3-Yine aynı pencerenin sol tarafında “Virüs ve Tehdit Koruması Ayarları” yazan yere tıklayın.
Ayarları Yönet bölümünden “Tüm Ayarları Kapat” seçeneğini seçin.
Bu pencerede işimiz bitti kapatın.
4-Arama bölümüne hizmetler yazın ve Windows Update kısmını Otomatik ise Durdur ya da Elle seçeneğine alın.
5-Arama bölümüne Denetim Masası yazın. Güç Seçenekleri’ne girin. Sol tarafta “Güç düğmelerinin yapacaklarını seçin” bölümüne tıklayın. “Şu anda kullanılamayan ayarları değiştirin” yazan yere tıklayın. O sayfanın altında Kapatma Ayarları yazan yerin altında; “Hızlı Başlatmayı Aç” “Uyku” “Hazırda Beklet” ve “Kilitle” ayarlarında işaretli olanların hepsinin işaretini kaldırın. Değişiklikleri Kaydet yapın ve sayfayı kapatın.
Bu ayarların belki hepsi Shadow Defender ile ilgili olmayabilir. Antiviriüs yazılımı kurmayacağım için bu şekilde ayarlar yaptım. Şimdi kuruluma geçebilirsiniz. Bir hafta 10 gündür kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı görmedim.
ilaçlar işe yaramadıilaç gerekmez , Windows 10-11 uyumludur. offline aktivasyon yapılır
önce sıkıntısız görünüyor ama sonra aktivasyon hatası veriyor hocam çözümü var mı
Deep Freeze , Shadow defender gibi programlarda sorun yaşamamak için windows 10-11 de bu dosyayı iso dosyanızın ana dizinine koyup kurulum yapınız.
En stabil şekilde Windows Defender devre dışı bırakır ve hizmetlerden tamamen siler
Sadece güvenlik duvarı açık kalır.
windows 10 ve 11 destekler. Tpm ,gibi sistem gereksinimlerini atlar. Çevrimiçi hesap kurulumunu atlar. ( Home, Pro farketmez)
Defender ile ilgili yaklaşık 200 adet reg girdisi işlenmiştir.
Kullanıcı adı manuel eklemeniz gerekir. Otomatik administrator hesabına giriş yapmaz.
güncelleme yapsanız dahi defender ayarları bozulmaz.