deepfreeze 9.0 windows 11 24H2 de aktivasyon sorunu

Kodla Büyü
Bu konuyu yeni gördüm pazartesi ilk işim denemek olacak. Geçen sefer defenderi kapatmama rağmen virüs uyarısı verdi ve patch işlemi olmamıştı.

MndVLuwFsKGo.gif
ha yaşa hocam, sabah ilk iş windows 11 kurduğum casper bilgisayarlarda gif yardımı ile kurulumu gerçekleştirdim. Şuan stabil çalışıyor.

Daha fazla göster seçeneği var indirme kuyruğunda. Oradan izin ver seçmelisin : tıklayarak

bende block_deepfreeze sizdeki gibi olmuyor, Deepfreeze_Act_Blocker.bat dosyasını nasıl kullanıyoruz? deepfreeze Denem sürümünü olarak yüklemiştim ancak ve süresi doldu. Hizmetlerdeki ayarlarda değişiklik yapmama gerek kalmadı, ancak sonraki adımlar farklı. block dosyasında herhangi bir tuşa basınca çıkıyor otomatik olarak. neyi yanlış yapmış olabilirim?

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    25.5 KB · Görüntüleme: 16
bende block_deepfreeze sizdeki gibi olmuyor, Deepfreeze_Act_Blocker.bat dosyasını nasıl kullanıyoruz? deepfreeze Denem sürümünü olarak yüklemiştim ancak ve süresi doldu. Hizmetlerdeki ayarlarda değişiklik yapmama gerek kalmadı, ancak sonraki adımlar farklı. block dosyasında herhangi bir tuşa basınca çıkıyor otomatik olarak. neyi yanlış yapmış olabilirim?

BBNET
Geri