ulu2000' Alıntı:Çok Teşekkürler, faz 2 (win8) tahtalar için olanı da biri gönderse de...
Hocam aynı dosyayla kaldırma işlemi yapılabiliyor değil mi?btr23' Alıntı:ulu2000' Alıntı:Çok Teşekkürler, faz 2 (win8) tahtalar için olanı da biri gönderse de...
Hocam ben win7 için olanı kurdum sorunsuz çalışıyor bi deneyin isterseniz
btr23' Alıntı:ulu2000' Alıntı:Çok Teşekkürler, faz 2 (win8) tahtalar için olanı da biri gönderse de...
Hocam ben win7 için olanı kurdum sorunsuz çalışıyor bi deneyin isterseniz
Teşekkürler hocambtr23' Alıntı:Evet hocam depfreeze i pasif yapip tekrar kurulum dosyasıyla kurulum yapınca be defa kaldiriyor programi.
hocam bende faz 2 win 8.1 e kurdum sorunsuz çalışıyor :+1:ulu2000' Alıntı:Arkadaşlar ben bu deepfreeze programını kurdum, Şimdi faz2 tahtalar kapanmıyor. Bilgisayarı kapat yapılınca, tekrardan başlıyor. Ben de fişi çekiyorum☺.
Deepfreeze programını kaldırmaktan başka bir önerisi olan var mı?
hocam ilacı içinde mevcut istersen oradan kopyalayıp yapıştırabilirsinmesut_steel' Alıntı:direkt yüklendi hocam bu program hiç şifre bile oluşturamadan, şimdi ctrl alt shift f6 dan sonra şifre istediğinde ne gircem :| :?![]()
Hocam Şifre oluşturmadan direkt yüklendi. Pasif etmek istediğim zaman şifre olarak ne gireceğim?m.arslan' Alıntı:umarım yararlı olur arkadaşlar