Dell Vostro 3400 ekran değişimi

Kodla Büyü

dokmeefrail

Süper Üye
Süper Üye
Mesajlar
1,785
Hocalarım selamunaleykum Dell Vostro 3400 laptopum var. Ekran çözünürlüğü aşağıdaki gibi. Bu laptopun ekranını https://www.pttavm.com/dell-vostro-...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.50.6 bununla değiştirsem uyumlu olur mu? Problem çıkarır mı?
1721847479002.png
 
Çalışqcağını sanmıyorum sayın hocam. Sizin cihazınızın tasarımı 1366x768 e göre yapımıştır (dahili ekran çıkışı) zaten soket yapıları da muhtemel farklıdır.
 
Sayın hocam tecrübem olmamakla birlikte biraz araştırdım, pin sayısı ve ekran boyutu aynı olduğunda aşağı yukarı kullanılabilirmiş fakat ekran kodunu aratarak aynı ürüne ulaşmanızı tavsiye ederim bunun yerine satıcılara ulaşıp teyit etmek de mantıklı.
 
Ben geçen ay değiştirdim.Marketistan diye bir siteden aldım. Ekran seri numarası şart.bazı yeni 1080 ekranlarda soketin mm ile ilgili titreme oluyor demişti yetkili.ekran sökümüyle ilgili video gönderdiler söktüm seri nosunu gönderdim.ilk defa ekran söküp değiştim hayatımda güzel bir tecrübeydi.
 
Çok zor değil.
Malzemeniz yoksa hiç işe girmeyin.

Mutlak bir tornavida tamir seti lazım.

Eliniz yatkın değilse, skot ve kablolar mutlak zarar görür
 
Yöneticilere çağrımdır. Lütfen beğenmedim butonu koyunuz artık. Bir önceki mesajda yazanlarla konuyu açan kişinin sorduğu arasında alaka yok. Beğenmedim butonuna basmak istiyorummmmmm
 
Geri
Üst