binance tüm coinlere usd seçeneği ekler ise bitfinex vb borsaları geride bırakır düşüncesindeyimbende binance kullanıyorum,alt coin olayında tüm gece heyecan oluyordaha çin açılmadı hele bir gece olsun işin rengi değişiyor
sizi görünce aselsan geliyo aklıma...ADEX - Vchen -Frixxo ... bunlar 2018 de iyi kar verecek coinler bence. Ben aldım bekliyorum
sinyal varmıdır hocam TRX içinYarın TRX için önemli gün. bir kıpırdanma olabilir.
aselsan aşkım bitmedi orada da yatırımım var hocam.sizi görünce aselsan geliyo aklıma...
Ripple 50 dolar olması demek Market Cap 2 Trilyon Dolar olması demek ki bu 1 sene için de imkansıza yakın... Zaten 1 dolar bandını aşarak rekor kırdı..
aselsan aşkım bitmedi orada da yatırımım var hocam.
beklediğim gibi olmadı. Ama umutluyumsinyal varmıdır hocam TRX için
Hocam paribudan almanızı tavsiye etmem ben. Ben de ilk aldığımda paribudan btc( 3500 dolarken ) alıp yabancı borsaya göndermiştim, komisyon olarak 0.005 btc alıyor ki bitcoin fiyatını düşününce ciddi rakam tutuyor. Onun yerine btcturk ten ethereum alıp gönderebilirsiniz. Eth komisyonu da 0.005 ama fiyatı düşük olduğu için çok meblağ tutmuyor. Paribu da üyelik doğrulaması yapmadan 500 tl lik işlem yapabilirsiniz, btcturk de işlem yapmak için üyelik doğrulaması yapılması gerekiyor ve yaklaşık 24 saat sürüyor. Ben akşam 10 da üyelik için belgeleri sisteme yükledim sabah 11 gibi onayladılar. İotayı yabancı borsalardan alabilirsiniz, bitfinex ve binance kullandım, tercihim binanceden yana. Hem kendi kripto paraları olan bnb yi kullanırsanız komisyonu yarı yarıya az alıyor hem de mobil uygulamaları efsane. Aklınıza takılan bir şey olursa elimden geldiği kadar yardımcı olurum. Ben bnb iota ripple tron ve diğer ismini bilmediğim ucuz paralardan bir miktar attım köşeye yattım pısuya bakalım. Binance kullanacak arkadaşlar aşağıdaki referans linkimden kayıt olursa bana da faydası olmuş olur
https://www.binance.com/?ref=15001677
Bitcoin veya ethereum alıp çevirmek gerekiyor hocamhocam binance.comdan direk ripple alabiliyormuyuz kredi kartı ile yoksa btc alıp çevirmemizmi lazım
Düzeltme için teşekkür ederim. Bir sıfır eksik yazmışımkredi kartıyla binancedan alınamaz. Birkaç borsa dışında buna izin verilmiyor.
Bu arada paribuda komisyon 0,005 btc değil 0.0005 btc. bilginiz olsun.
Paraya çevirmek için coini türk borsalarından birisine gönderip oradan satıp tl olarak hesabınıza eft yapabiliyorsunuz. Öyle zor bir olay yok yani.Görüdüğüm kadarıyla dijital para almak iyice kolaylaşmış. Peki bu dijital paraları nakite çevirmekte bu kadar kolay mı? Bazı yerlerde almak değiştirmek çok kolay ama nakite çevirmek çok zor diye yorumlar okudum. Sizlerde durum nedir?