öğrenci ile ilk tanışılan zamanda kuralları koyuyoruz bir ders boyunca ve yıl boyunca ne yapacaklarımızı konuşuyoruz ilk dersten belli eder yaramaz laf dinlemeeyn çocuk onu uygun bir yere oturtturursunuz ama illa ki o kadar çocuk içinde bi kaç tane laf söz dinlemeyen çıkar mahalle baskısı ile onlarda yavaş yavaş düzelir bu yıl farklı bir okuldayım bakalım nasıl olacaklar bu çocukların psikolojileri nasıl genel olarak anlayıp ona göre davranacağımm :+1:
böyle bir çocuğu 3 sene kadar okuttum hocam büyüdükçe hiç bir yere sığmaz oldu düşünün derste birden yere yatıyor ya da masaların altına giriyor hop birden sınıftan çıkıyor sonra yine geliyor sizin söylediğiniz şeylerin aynısını yapıyor problemli bir çocuktu ki sizin söylediğiniz çocukta öyle onu bilgisayarda tek oturtturdum ve yaptıkalrına fazla karışmadım ama abartmasına da izin vermedim oyun oynayamadı ya da müzik dinleyemedi sadece söylediğim uygulamaları yapmadı nette gezindi Allah yardımcınız olsn çok aşırıya giderse kolundan tutun idareye götürün gerçi onu yapmak istediğimde de yerlere yatıyordu tam bir dumur anlayacağınız.
wire' Alıntı:hocalarım, aynı okulda 2. yılım.
bir öğrencim var tüm öğretmenler dertli.
hiç bir dersi dinlemiyor. okumak gibi bir niyetide yok zaten.
hiç bir şekilde ders dinlemiyor. geçen yıl hiç bir derste hiç bir uygulama yaptıramadım. oyun oynasın müzik dinlesin başka bir derdi yok, kulaklık vermedim, sınıfı bıraktı çıktı ders ortasında. yöneticilere söyledim, herhangi bir sorun olursa üstlenmiyorum sınıfı bırakıp çıkıyor. tek onla ilgilensem diğer öğrencilere yazık oluyor. onla çok ilgilenirsem şımarıyor diğer öğrencilerin saçını çekiyor bilgisayarları kapatıyor. klavyelerdeki power tuşlarına basıp kaçıyor. bende bıraktım artık ne yaparsa yapsın. ilgilenmiyorum onla. uygulama yapıp yapmaması umrumda da değil. netsupporttan tüm sınıfın internetini kapatıyorum. sınıfı birbirine katıyor. ne yapacağımı bilemiyorum artık.
böyle bir çocuğu 3 sene kadar okuttum hocam büyüdükçe hiç bir yere sığmaz oldu düşünün derste birden yere yatıyor ya da masaların altına giriyor hop birden sınıftan çıkıyor sonra yine geliyor sizin söylediğiniz şeylerin aynısını yapıyor problemli bir çocuktu ki sizin söylediğiniz çocukta öyle onu bilgisayarda tek oturtturdum ve yaptıkalrına fazla karışmadım ama abartmasına da izin vermedim oyun oynayamadı ya da müzik dinleyemedi sadece söylediğim uygulamaları yapmadı nette gezindi Allah yardımcınız olsn çok aşırıya giderse kolundan tutun idareye götürün gerçi onu yapmak istediğimde de yerlere yatıyordu tam bir dumur anlayacağınız.