bence de.. üstüne yok. boşuna uğraşmayın başka programlarla..zotri' Alıntı:ASC Time tables in uzerine program yok arkadaslar..tavsiye ederim...
:+1: :wink:zotri' Alıntı:ASC Time tables in uzerine program yok arkadaslar..tavsiye ederim...
aynen katılıyorum.Ayrıca sakın kurmaya kalkmayın KASPERSKY tehlike uyarısı veriyor.izin verdinmide sistemi allak bullak ediyor.bu paylaşımı hiç yakıştıramadım. :verymad: :verymad:dakman' Alıntı:teşekkürler havada uçuşuyor. sayın hocam dersmatik ortaklarından galiba. program demo bile değil. çok ayıp sayın hocam.
furkan4304' Alıntı:aynen katılıyorum.Ayrıca sakın kurmaya kalkmayın KASPERSKY tehlike uyarısı veriyor.izin verdinmide sistemi allak bullak ediyor.bu paylaşımı hiç yakıştıramadım. :verymad: :verymad:dakman' Alıntı:teşekkürler havada uçuşuyor. sayın hocam dersmatik ortaklarından galiba. program demo bile değil. çok ayıp sayın hocam.
gelecektr' Alıntı:VİRÜS PROGRAMI AVG PROGRAMI SİLDİ. vİRÜSLÜ
enesaskar' Alıntı:bence de.. üstüne yok. boşuna uğraşmayın başka programlarla..zotri' Alıntı:ASC Time tables in uzerine program yok arkadaslar..tavsiye ederim...