ismailt' Alıntı:beyas25' Alıntı:Arkadaşlar Bilişim Teknolojileri Dersinin 5. ve 6. Sınıflarda zorunlu olması ilk başta sevindirici ancak ilerisi için pek umut vermiyor. Bu ders çizelgeleri yaklaşık 2 yılda bir değişir. Ancak bu sefer sanki bizim için yapılmış bir çizelgeye benziyor. Eminim ki seneye tekrar değişecek ve bu ders zorunlu dersler arasında çıkarılacak.
Talim ve Tebiye Kurulu bu dersi zorunlu dersler arasına koyarken oluşacak sıkıntıları düşünmemiş.
Eğer bir ortaokulda BT Sınıfı yoksa bu dersi nasıl işlemeyi düşünüyorsunuz?
Şu anda ortaokullarda BT sınıfı ya hiç yok yada çok eski.
Sizler BT Sınıfı olmadan dersi nasıl işleyeceksiniz? Çok merak ediyorum.....
hocam sınıf yoksa oraya giden bilişim öğretmeni müdürün başının etini yiye yiye sınıf kurduracak ve bu aşamada kendine düşeni yapacak...
Sınıf eskiyse yine müdürün başının etini yiyeyecek ve sınıfı el birliğiyle yeniletecekler esnaflardan okul aile birliğinden yardım istenecek
Sınıf kurulana kadar dersi kitap ve defter ile işlemeye çalışılacak...
Kısacası hocam ders zorunluysa gerisi gelecek inşallah...
TTK seneye bu dersi tekrar kaldırmaya kalkmasın diye dersin zorunlu oluşunu abartıyor ve çok seviniyor havaları estiriyoruz...
Hatta bu yüzden 28 Mayısı Bilişim Teknolojilerinin Fethi olarak kutlayalım diyoruz kimse dersimizi dokunmaya kalkmasın diye :++:
helal olsun hocam bu iletinin altına imzamı atarımserdeniz' Alıntı:"dersin zorunlu olmasına boşa sevinmeyin" diyen ve bu söze sahip çıkan herkese...
ne yapacak millet sevinmeyecek mi??
oturup ağlayacak mı??
yas mı tutacak??karalar mı bağlayacak??
lab yokmuşta..pc ler eskiymişte..yok talim terbiye diğer sene seçmeliye alacakmışta...saçmalıklar zinciri..
bilgisayar öğretmenleri ahalisi ne sıkıntılar çekti bu dersin seçmeli olmasından dolayı..
3 kuruşluk,ciğeri 5 para etmez..kendini bir halt sanan idarecilerden..piyon gibi gören..köle gibi gören tüüüümm müsvedde idarecilere diyorum ki..
"ARTIK SİZ DÜŞÜNSÜN"....bizimle adam gibi geçinmeyi öğrenecekler..tıpııışşş tıpııışşş..
hocalarım bu durumun keyfini sonuna kadar çıkarın..ve ileriye dair bu kadar karamsar olmayın..
ve kendinizi asla ezdirmeyin..herkes haddini bilecek ve saygı duyacak..
hepimize hayırlı uğurlu olsun..
beyas25' Alıntı:Arkadaşlar Bilişim Teknolojileri Dersinin 5. ve 6. Sınıflarda zorunlu olması ilk başta sevindirici ancak ilerisi için pek umut vermiyor. Bu ders çizelgeleri yaklaşık 2 yılda bir değişir. Ancak bu sefer sanki bizim için yapılmış bir çizelgeye benziyor. Eminim ki seneye tekrar değişecek ve bu ders zorunlu dersler arasında çıkarılacak.
Talim ve Tebiye Kurulu bu dersi zorunlu dersler arasına koyarken oluşacak sıkıntıları düşünmemiş.
Eğer bir ortaokulda BT Sınıfı yoksa bu dersi nasıl işlemeyi düşünüyorsunuz?
Şu anda ortaokullarda BT sınıfı ya hiç yok yada çok eski.
Sizler BT Sınıfı olmadan dersi nasıl işleyeceksiniz? Çok merak ediyorum.....
ckayatr' Alıntı:şartlar uymazsa dersmi kaldırılır hocam. sen hiç fen laboratuarı yok diye fen dersi kaldırılan okul gördün mü rahat olalım bence sorun yok en az 5-6 yıl böyle gideriz gerisi bizim örgütlenmemize kalmış
beyas25 aç tavuk sensin demeyeceğim . hayatım senın gibi negatif enerji yayan isyankar insanlardan uzak durmaya çalışmakla geçti. Ben esnaftan mı bulalım dedim , seviyesizsin. seviyene inmeyeceğim. sen kendi dünyanda yaşa, bt labım yok , ben ders işlemem de, çocuklara şarkı söylet, geç, bir nesili de sen çürüt. haram lokma ye. iyi günlerbeyas25' Alıntı:Okullar Tuvalete koyacak sabun parası bulanmazken sen esnafa BT Sınıfı kurdurmaktan bahsediyorsun.
Aç Tavuk Kendini Darı ambarında zannedermiş.....
:alkis: :++:evrim0626' Alıntı:ders var kadro var tayin isteyebiliyorum. notum ve yazılım var. artık karnede dersimin adı var diğer dediklerini seneye düşünürüm. bırakta seneye kadar bunun keyfini sürelim bu zamana kadar sıkıntısını çektik
Hocam bazı arkadaşlar baştan yan çizmek istiyorlar. Artık ders işlemenin önü yokuş, sudan bahaneler üretmeye çalışıyorlar. Hocalarım en kötü ihtimalle 2 sene içinde tüm okullarda akıllı tahtalar olacak dersimizi buradan da işleyebiliriz, çocukların buradan örnek uygulamalar yapmalarını sağlayabiliriz. Olay bazı arkadaşlarımızın abarttığı kadar içler acısı değil. Daha dün bizler ders seçilmediği için BT'ler atıl duruyor diye dert yanmıyor muyduk, işte artık ders zorunlu BT'ler dağıtılmış da olsa bir yolunu bulup bu dersi işleyeceğiz. Gerekirse kendi laptopumu getirir yine de işlerim bu dersi, yeter ki öğrencilere ve velilere ve de bazı çıkarcı öğretmen arkadaşlara bu dersini günümüz koşullarındaki önemini, bu dersin ve bu dersin öğretmenleri olarak bizlerin gerekliliğini ve önemini anlatabilelim.endorfinnn' Alıntı:Projeksiyonla, olmadı kara tahta ile, olmadı papirüslerle, olmadı taş tabletlerle...
Bu ders işlenir. Zor olacak ama olacak.
Bu dersi okutmaya-öğretmeye ne kadar istekli olduğumuzu göstermemiz lazım.
Dostlar alışveriş te görsün hesabı da değil. Biz bilişimin gerekliliğine inanıyoruz.
Bir şeye kendin inanmazsan, kimseyi inandıramazsın.