cıkamazsın her hafta hatta hergün sorunlarla boğuşursun tecrübeyle sabit14 pc 40ogrenci gel cik isin icibden
bunu bir çok okul gözardı ediyor malesef bütün öğrenciler aynı klavye masa fare yi haftalarca hatta aylarca kullanıyorlar silen temizleyen dezenfekte eden malesef yok bazı yerlerde çok az yerde buna dikkat ediliyorHocam sınıfların ders çıkışında dezenfekte etmek gibi bi uygulama yapıyor musunuz? Günlük 2/3 farklı sınıfa dersim var. Ortak kullanılan malzemeler olunca baştan tedbirli ve düzenli gitmek istiyorum.
Efil efil esiyor hocam her yer, pencereler açıkHocam sınıfların ders çıkışında dezenfekte etmek gibi bi uygulama yapıyor musunuz? Günlük 2/3 farklı sınıfa dersim var. Ortak kullanılan malzemeler olunca baştan tedbirli ve düzenli gitmek istiyorum.
Çocuklar normal sınıfta yan yana oturuyorsa BT sınıfında da oturabilir, o nedenle gerektiği zaman BT sınıfını kullanıyorum.
Hocam evet sınıfta yan yana oturuyorlar ama bt sınıfında aynı eşyayı kullanacaklar benim en çok aklıma takılan nokta bu. Başkasının eşyasını kullanan, yan yana oturan, hatta teneffüste birbirinin üstüne dahi çıkan var ama dikkatli tedbirli öğrenciler de bulunuyor. Ayrıca bi bilgisayarı benim sınıf sayılarıma göre ortalama 20 öğrenci kullanacak. Bu durum riski artıyor mı yoksa ben mi çok fazla abarttım bilemedim.Çocuklar normal sınıfta yan yana oturuyorsa BT sınıfında da oturabilir, o nedenle gerektiği zaman BT sınıfını kullanıyorum.
Arkadaşlar bir sorunum var. Her yıl uygulamalı konulara gelince bt sınıfında ders işliyorum. Bu yıl biraz gecikmeli de olsa haftaya dersleri bt sınıfında işlemek niyetindeyim. 12 sınıfım var. Sınıf mevcutlarım 30 civarı ve bilgisayar sayım 20. Tek oturmaya yetmiyor. Çift oturtmayı istemiyorum masa aralıkları bile az. Sınıfı ikiye bölsem kalan yarıyı kendi sınıfında ne yaptırmalıyım ? Kafam çok karıştı. Sizler neler yapıyorsunuz? Fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar.