ismailt' Alıntı:Arkadaşlar bu etkileşimli tahtalar her okula kurulacak ve tabletler dağıtılacak demi. Burdan Dernek başkanımıza ve sizlere sesleniyorum.Milli eğitim Bakanına Başbakana ve tüm bakanlık birimlerine tweet ya da mail yada faks ne olursa...Bu fatih projesinde bize mahkumsunuz ve bu projeyi biz görevlendirmeyle yürütmeyeceğiz ya bizim norm sorununu çözersiniz ya da Fatih projesiyle başbaşa kalırısnız kime yaptırıyorsanız yaptırın diye rest çekmeliyiz. Bakın size sesleniyorum zümrelerim.bu fırsat kaçtı kaçtı yoksa başızını çok vurursunuz.Cesaretli olun haklarınızı bilin. Beni zorla görevlendirmezler. Eğer birimizi zorla görevlendirirseler hepimiz sesimiz yükseltmeli o görevlendirmeyi yapanları buna pişman etmeliyiz. Size diyorum birlik olucaz birimize yapılan hepimize yapılmıştır. Fatih projesinde benim norm sıkıntımı çözmeyen bakanlığa zırnık destek olmam zorla görevlendirmye kalkarsa elimden ne geliyorsa Allah'ın izniyle yaparım.
Ah be hocam formatörlüktede söyleye söyleye dilimizde tüy bitti, bir türlü toplu olarak görevlendirmeyi kabul etmemeyi yapamadık. Aslında yapsak sorun bir şekilde çözülecek , en kötü her okula 1 btr normu verecekler ama biraz ağır olacak BİZ ADAM DEĞİLİZ...