klebe
Site Gezgini
berk0102' Alıntı:Ders zorunlu eğitimdir. Yetiştirme kursu derslere takviyedir. Haftada 2 saat bilgisayar dersinin hangi konusu yetişememektedirde takviye kursu açma gereği duymaktayız. Teog da bilgisayar dersinden soru geliyorda ben mi bilmiyorum. Siz öğrenci olsaydınız bilgisayar kursuna gidermiydiniz ? Ben gitmezdim .
2 saat bilgisayar dersinin konuları yetişir doğrudur ama bu çocuklara, bilgisayara meraklı olanlara istedikleri bir alanda web olur, grafik tasarım olur vb. konularda takviye kursu vermenin neresinde sıkıntılı bir durum var veya kimin vebalini alacağız (sırf para kazanmak için) işimizi hakkıyla yaptığımızda? Adı takviye kursu olabilir ama biz onların işine yarayabileceği veya ilgilerini çekebilecek konular anlatacağız sayın hocam.. Herkesin aklı derdi fikri teog ygs lys vs vs.. ya bu gençler belki de üniversite okumadan bir reklamcı, bir müzisyen, bir ressam, bir sporcu olabilecekken neden onlara illa kültür derslerini dayatıp bunaltıyoruz neden sınav sınav sınav deyip sanki tek amaçları sınavmış gibi onları buna zorluyoruz?? Sen öğrenci olsaydın muhakkak bunları düşünürdün hocam!!