Destekleme Kursuna İlçe İzin Vermiyor

Kodla Büyü

ridone06

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar kurs başvurusu yapmak için sisteme girdiğimde bilişim teknolojileri dersini eklenmediğini gördüm.Müzik beden eğitimi görsel sanatlar dersleri sisteme eklenmişti.İlçe mem i aradığımda formatör olduğumu kurs açamayacağımı söylediler.Ben formatörlük başvurusu yapmadım.Haftada 22 saat dersim var normal derslerime giriyorum sadece ben formatör sayılırmıyım acaba?

Arkadaş sen daha kendin ne olduğunu bilmiyorsun ki ilçe mem ne yapsın. Sözün bittiği yerdesin şuan.

BTR görevlendirmeniz yoksa BTR olmazsınız hocam. Ayrıca olsanız bile kurs açabilirsiniz, tabi öğrenciler seçerse...

seni geçiştirmişler velev ki BTR göreviniz olsun kurs gene açabilirsiniz, ders saati dışında veriyorsunuz bu kursu

Hocam yazılı olarak okula sor okulda ilçeye sorsun neye istinaden açamıyormuşsun

Hocam şube müdürünü aradım dedi formatörlere izin yok dedim hocam formatör değilim dedi biz bilişim için gerek görmedik kestirdi attı.

Ben daha konuşmadım ama bizde de aynı durum var. Muhtemelen bizde de gerek görmediler. Bimer' e yazsak...

arkadaşlar bimer yazın bakın nasıl açıyorlar. bulunduğum ilde geçtiğimiz dönem açtırmadılar ama bimer yazdık bu dönem açıyorlar. bence gecikmeyin hemen yazın hocam bakanlığın izin verdiğine taşrada müsade etmiyorlar nasıl bir kafa bu adamları illere, ilçelere müdür yapıyor anlamıyorum. cumhurbaşkanı da eğitimde istenen yere varamadık diyor. nasıl varılacaksa bu müdürlerle artık anlamıyorum.

Zaten formatör gibi çalışıyoruz hocam tüm öğretmenlere yardımcı oluyoruz elimizde kasayla okul içinde dolanıyoruz görevimiz değil diyerek geri çevirmiyoruz ama idarecilerin tutumunu görünce insan elimden gelmiyor yapamıyorum demek istiyor artık.

Hocam iş okulda bitiyor. İlçede Destekleme ve Yetiştirme Kursları Modül Kullanıcılığı yapıyorum. Okulların kurs isteklerini ilçe olarak onaylıyoruz. Yanlış girilen dersler dışında (okulda ve ilçede olmayan dersler girilebiliyor yanlışlıkla) okulların tüm isteklerini onaylıyoruz. Sizin bulunduğunuz okuldan istek olmamıştır büyük ihtimal hocam. Bazı okullardan Müzik, Görsel Sanatlar, Beden Eğitimi Spor gibi istekler oldu onları da onayladık.

kayzersozee' Alıntı:
Hocam iş okulda bitiyor. İlçede Destekleme ve Yetiştirme Kursları Modül Kullanıcılığı yapıyorum. Okulların kurs isteklerini ilçe olarak onaylıyoruz. Yanlış girilen dersler dışında (okulda ve ilçede olmayan dersler girilebiliyor yanlışlıkla) okulların tüm isteklerini onaylıyoruz. Sizin bulunduğunuz okuldan istek olmamıştır büyük ihtimal hocam. Bazı okullardan Müzik, Görsel Sanatlar, Beden Eğitimi Spor gibi istekler oldu onları da onayladık.
Hocam okul istek yaptığını söyledi bende milli eğitim şube müdürünü aradım diyor ki formatör olarak görev yapıyorsunuz kursu gerek görmedik diyor dedim formatör değilim gerek görülmedi dedi kapattı.

uyusuk' Alıntı:
Arkadaş sen daha kendin ne olduğunu bilmiyorsun ki ilçe mem ne yapsın. Sözün bittiği yerdesin şuan.
Hocam inan çok haklısın bizim zümredekiler daha ne olduklarını bilmiyorlar çoğu şeyden bihaberler yazık çok yazık.

Vermezler hocam. Para ceplerinden çıkıyo çünkü. Kendileri kurs müdürü olmak için can atıyo ama. Bi de şu nöbet işi bedavayken kakalamaya çalışıyolardı, şimdi emin ol paralı olunca sana yazılmıyo hocam diyecekler :D Bizim idare kendine nöbet yazmanın derdine düştü şimdiden :D

ridone06' Alıntı:
kayzersozee' Alıntı:
Hocam okul istek yaptığını söyledi bende milli eğitim şube müdürünü aradım diyor ki formatör olarak görev yapıyorsunuz kursu gerek görmedik diyor dedim formatör değilim gerek görülmedi dedi kapattı.
Hocam o zaman kursunun reddedilme nedenini yazılı olarak iste bakalım aynı cevabı verebilecekler mi?

kayzersozee' Alıntı:
ridone06' Alıntı:
kayzersozee' Alıntı:
Hocam o zaman kursunun reddedilme nedenini yazılı olarak iste bakalım aynı cevabı verebilecekler mi?
Teşekkürler hocam cevabınız için

pisagorean' Alıntı:
Vermezler hocam. Para ceplerinden çıkıyo çünkü. Kendileri kurs müdürü olmak için can atıyo ama. Bi de şu nöbet işi bedavayken kakalamaya çalışıyolardı, şimdi emin ol paralı olunca sana yazılmıyo hocam diyecekler :D Bizim idare kendine nöbet yazmanın derdine düştü şimdiden :D
Haklısın hocam bizim 4 saat kurs göze battı

Valla hocam açmazlar bazı idareciler ayak yapıyor yok sistemde görünmüyor filan diye bana da o cevabı verdiler, ben sistemde görünüp görünmediğini çok iyi biliyorum ama üç kuruş için ağız eğmek istemedim, açmazlarsa açmasınlar.

Hocam önce okulunuza dilekçe yazarak kurs isteğinizi belirtin. Onlar da milli eğitime göndersinler. Cevaba göre sendikanıza gidersiniz, bimere yazarsınız. <bu iş önemli arkadaşlar bu hakkımızı bari gasp ettirmeyelim. Kurs istemesek bile dersin isminin listede yer alması için elimizden geleni yapalım.

arkadaşlar, bana müdürüm söyledi hocam sen de kurs aç diye, bunu söyleyebiliyorsa ilçe kadar müdür de etkilidir diye düşünüyorum

plankml' Alıntı:
arkadaşlar, bana müdürüm söyledi hocam sen de kurs aç diye, bunu söyleyebiliyorsa ilçe kadar müdür de etkilidir diye düşünüyorum
valla sizin okuldaki gibi müdürlere ihtiyacımız var, bazı müdürler para kazanan hocadan nefret ediyor elinde gelse bütün yolları kapatacak, ama bazı müdürlerde madem böyle bir hak var bütün öğretmenlerime açtırırım diyor, müdürlük zaten çekememek değil öğretmenine sahip çıkıp yolunu açmaktır.

çok şükür hocam, kendisi de ifade ediyor madem böyle bir hak var herkes faydalansın, öğrenci de öğretmen de diye. okuldaki bütün hocalara teklif etti sağ olsun

plankml' Alıntı:
çok şükür hocam, kendisi de ifade ediyor madem böyle bir hak var herkes faydalansın, öğrenci de öğretmen de diye. okuldaki bütün hocalara teklif etti sağ olsun
:+1: :++: keşke benim okula da da öyle idareciler olsa, demişler ya ev alma komşu ol, bizde de okul değil müdür tercih et olması lazım :D

Hocam mesele artık para meselesini geçti onların cebinden çıkan birşey yok neden böyle davranıyorlar bunu anlamak lazım her türlü işi yaptırıyorlar ama kursa gelince yok demeyi biliyorlar.

ridone06' Alıntı:
Hocam mesele artık para meselesini geçti onların cebinden çıkan birşey yok neden böyle davranıyorlar bunu anlamak lazım her türlü işi yaptırıyorlar ama kursa gelince yok demeyi biliyorlar.
Fesatlık hocam. Ek dersi adamlar yapıyo. Bol sıfırlı rakamları girdikçe deli oluyo adam. Bi de müdürü ikiye katlıyo öğretmenler ek dersten. E müdürlüğü de bırakamıyo, alışmış rahata. Fakat millet de çatır çatır para kazanıyo ona da dayanamıyo. Velhasıl bazı idarecilerin psikolojisi fena bozuldu bu işlerden. Zaten ana branşlara açmak zorunda, engelleyemez. Bari diğer branşları engelleyelim diye düşünüyolar.

pisagorean' Alıntı:
ridone06' Alıntı:
Fesatlık hocam. Ek dersi adamlar yapıyo. Bol sıfırlı rakamları girdikçe deli oluyo adam. Bi de müdürü ikiye katlıyo öğretmenler ek dersten. E müdürlüğü de bırakamıyo, alışmış rahata. Fakat millet de çatır çatır para kazanıyo ona da dayanamıyo. Velhasıl bazı idarecilerin psikolojisi fena bozuldu bu işlerden. Zaten ana branşlara açmak zorunda, engelleyemez. Bari diğer branşları engelleyelim diye düşünüyolar.
Bizimkiler 12 saat giriyorlar . Altı hafta içi altı hafta sonu ama gerekli değil muhabetti yine var. Altı saat tek subeye kurs veriliyor türkceden lakin bilişime gerek yok. Millet öğretmene laf söyleyince kızıyoruz ama senin kendi meslektaşın böyle derse ne diyeceksin.

12 saat dersim var haftaiçi 5ten önce açamıyorum bu yüzden. açacağım kurs maaş karşılığı sayılıyor. btr yim diye hepsi...

kimine müdür izin vermez kimine ilçe kimi de benim gibi sırf bu yüzden kurs açamaz, nasıl branşmış anlamadım

pagamy' Alıntı:
Valla hocam açmazlar bazı idareciler ayak yapıyor yok sistemde görünmüyor filan diye bana da o cevabı verdiler, ben sistemde görünüp görünmediğini çok iyi biliyorum ama üç kuruş için ağız eğmek istemedim, açmazlarsa açmasınlar.

ağız eğmek değil hocam had bildirmek bence bu düşünceyle bi yere varılmaz geleceğin kıymeti yok herkes ne olduğunu biliyor milli eğitim yalakası okul müdürleri doldu her yer adamın kendinden haberi yok dersi ben seçerim diyo hala insiyatif kullandım diyo çıldırdım herkes yerini bilecek

Geri