Destekleme Kursuna İlçe İzin Vermiyor

Kodla Büyü
Bizde de eğitim seviyemiz düşük tüm şubelerde ana derslerden açalım diyor.Kurs grupları oluşurken yine gelecek hocam halledelim diye

Bizim ilçede de aynı sıkıntı oldu şube müdürü aramış bilgisayar dersinin kurs vermeye değer bir ders olmadığını düşünüyorlarmış ilden öyle belirtmişler onun dışında bütün derslerden var kurs var bu neyin kafası nasıl bir düşünce yapısı anlamak zor.

poyraz10' Alıntı:
Bizim ilçede de aynı sıkıntı oldu şube müdürü aramış bilgisayar dersinin kurs vermeye değer bir ders olmadığını düşünüyorlarmış ilden öyle belirtmişler onun dışında bütün derslerden var kurs var bu neyin kafası nasıl bir düşünce yapısı anlamak zor.
Size para yok diyorlar. Her yer aynı fark yok altı ana ders gerisi gereksiz.

Yahu demeyeyim demeyeyim diyorum lakin Bilişim Teknolojileri dersinin neden buralarda olduğu belli... arkadaşım hiç mi yazıları okumazsın, hiç mi ne iş yaptığını bu kadar bilmezsin yahu....

Şube müdürü şöyle demiş böyle demiş verin arkadaş dilekçenizi alın kayıt numarasını... Versin bakalım o şube müdürü yazıya cevap, evet bu sene açamazsın belki başvuru zamanı geçer ama seneye de açtırmasın da görelim...

Bakanlıktan gelen yazıyı tanımaz bir sürü aymaz türemiş... herkes ayrı bir bakan... Hakkını aramayan hakkını kavuşamıyor bu ülkede...

Önce kendimizin inanması lazım, dersinin gerekliliğine inanmayan bu kadar çabuk pes eder...

Bu gün okuluma kurs açmak istediğimi belirttim. Onlarda 5. ve 6. Bilişim Teknolojileri ve Yazılım seçtiler. Az önce İlçe Onayı vermiş. Başvurumu yaptım. Öğrencilerimiz de seçerse kursumuz açılacak İnşallah.

arkadaşlar lise e kurs sisteminde piyano, arapça, iki boyutlu resim gibi dersler açılmış ama bizim ders yok.
inanılır gibi değil neden her işimizi zora sokuyorlar anlamış değilim. öğrencilerim var 20 kişiye yakın ama başvuramıyorlar...

Ayrıca özellikle bu puan meselesinden dolayı hak kaybı olduğu apaçık ortada iken bu sendikası ile övünen arkadaşlar niye sendikalarını bu işe el atması için uğraşmazlar bunu da anlamış değilim. Sendikalar seçim zamanı okul okul gezerken niye şimdi birşey yapmıyorlar. Bir işe el atmaları için illaki bir çıkarları mı olması mı gerekir???!!!

Bizim müdür modül kapalı giremiyoruz diyor hocam böyle bişe var mı? Yoksa beni mi kekliyor? Bilen arkadaşım varsa cevaplayabilir mi?

Geri