5 ler e 3+3=6 saat
6 lar a 3+3 =6 saat düşünüyorum :mrgreen:
karinca_52' Alıntı:Ben sisteme kursu ekledim her öğrenci ayrı ayrı 3 dersten kurs alabiliyor .. kurs rahat açılır ...
ofkar' Alıntı:ben idareciyim hocam bizde çeşitli sınıf seviyelerinde tüm dersleri sisteme ekledik bilişimi 5. ve 6. sınıflarda seçtik
Sanırım kendi ders saatimizi geçemiyoruz.. Yani 2 saatten fazla bir gruba veremeyebilirsin.aynenbadi' Alıntı:5 ler e 3+3=6 saat
kurtay' Alıntı:ofkar' Alıntı:ben idareciyim hocam bizde çeşitli sınıf seviyelerinde tüm dersleri sisteme ekledik bilişimi 5. ve 6. sınıflarda seçtik
Hocam okulunuz kurs merkezimi? Bizim okul kurs merkezi değilmiş, müdürün sistemden haberi yok, kurs merkezi olmayan okullarda sistemden giriş yapıyor mu?
Bu sayfaya meb fatih hattı ile giriş yapılamıyor.caylakcekirge' Alıntı:E-Kurs modülü açılmış;
http://e-kurs.eba.gov.tr/
Kılavuza göre öğretmen girişleri 14'ünden sonra başlayacak.sözbende' Alıntı:Başvuruda öğretmen girişi pasif sanki defalarca denedim girmiyor.
Kılavuzu okudum öyle bi madde göremedim hocam?pasha16' Alıntı:Sanırım kendi ders saatimizi geçemiyoruz.. Yani 2 saatten fazla bir gruba veremeyebilirsin.aynenbadi' Alıntı:5 ler e 3+3=6 saat
kurtay' Alıntı:ofkar' Alıntı:ben idareciyim hocam bizde çeşitli sınıf seviyelerinde tüm dersleri sisteme ekledik bilişimi 5. ve 6. sınıflarda seçtik
Hocam okulunuz kurs merkezimi? Bizim okul kurs merkezi değilmiş, müdürün sistemden haberi yok, kurs merkezi olmayan okullarda sistemden giriş yapıyor mu?
compteach06' Alıntı:kurtay' Alıntı:ofkar' Alıntı:ben idareciyim hocam bizde çeşitli sınıf seviyelerinde tüm dersleri sisteme ekledik bilişimi 5. ve 6. sınıflarda seçtik
Kurs merkezi olabilmesi için en az 6 dersten kurs açılmalıdır. Kurs merkezi olup olmadığını henüz bilemezsiniz.Ben 50 tane ders tanımladım.Daha öğretmen ve öğrenci başvuruları var. Ancak onlardan sonra hangi kursların açılacağı belli olur. 6 veya daha fazla dersten açılırsa sizin okulunuzda kurs merkezi olur.
realforever' Alıntı:Bizim okulda mudur benim dersi ne yapar ne eder sectirmeyecek. Acaba benim mebbisten yaptığım başvuru sadece benim okulun için mi yoksa bütün ilçe için mi.Okulumda benim dersten acilmazsa başka okuldaki bilişim kursuna gidebilir miyim[/quote?
İlçe komisyonu isterse size başka okulda kurs açtırabilir. Siz sistemden başvuru yapın ve Komisyonu ikna edin
o madde de farklı şey yazıyor.bir dersten 6 saat verilir diye bişey yok.erkantuzcu' Alıntı:delphe01' Alıntı:6 saat nerede yazıyor hocam.kaynak olarak elimizzde kalsın
Kılavuzda 1.19 maddesi;
"8. sınıftaki öğrenciler ise en fazla 6 dersten 18 saate kadar.."
Ders saati ile ilgili bi aciklama göremedim..radicalbrain' Alıntı:biz dersimiz icin kac saatlik kurs acabiliyoruz.
ben 5 lerden bir sinif 6 lardan birer sinif olusturayim diyorum. bunlara 4 er saatlik kurs olusturayim. ama onay alir mi? sonucta derimiz 2 saat.