teşekkür ederim, hocam şimdilik powerpoint üzerinden bir sunumla halletttim işi idareten, ilerleyen zamanlarda belki sizin tavsiye ettiğiniz gibi web tabanlı bir şeyler da tasarlarım, forumdan BaRBaNYaN hocam da aynı şeyi tavsiye etmişti, çoklayıcı ile tek kasadan halledersiniz diye ama pek sayın müdürümüzle konuşmama rağmen, her televizyona bir bilgisayar monte edilecek şekilde yaptırdı tv pc kablolama işini, her şeyi ben bilirim moduyla hareket ettiği için pek bir şeyde anlatamıyorsunuz, kendisi karar verip uyguluyor. neyse. şimdilik yetcek kadar bir panoları oldu. biraz acemi işi oldu ama, zaman neler gösterir bilinmez
Hocam Rica ederim ne demek incelemek isterseniz adresi:
http://atal.k12.tr/ataltv/ web tabanlıdır internet bağlantısı varsa heryerde kullanılabilir.
Tabi önemli olan pratik çözümler üretmek.. İşi zorlaştırmamak gerekli ben fikir vermesi açısından yazdım. İllaki benzer işlemlerle uğraşan arkadaşlar olacaktır.
Program takvimi gibi şey oluşturduk zamanlanmış görev gibi bir mantık olarak hangi saatte/dakikada ne yayınlamak istersek program zamanı küçük aralıklarla kontrol ederek takvimden ilgili içeriğin bulunduğu sayfayı getiriyor.. Çok komplex değil ama burda önemli olan
Çift Ekran Kartı çıkışlı bir pC olması
İçeriklerin web tabanlı olduğu için sunucudan alınabilmesi için İnternet Bağlantısının olması (Kablosuz adaptörü takabilirsiniz) yada local sunucu kurmanız..
Uzaktan Kontrol etmek için Teamviewer kurulu olması
Uzun VGA kabloları 10- 20- 30 m- Pc ye uzaklık neyse artık..
Sistemimiz amfi yanında ve üzerine süper zil kurulu olduğu için bu işlemler pc üzerinden yapılmakta..
Fikir alış verişinde bulunabiliriz..