Dikey Süpürge Tavsiye

Kodla Büyü
Bosch unlimited 7 yedek bataryalı model aldık gayet memnunuz çekiş gücü çok iyi şarjı gayet iyi gidiyor tavsiye ederim

bosch unlimited 7 . 1 yıldan fazladır kullanıyorum temizliği basit pratik çekim gücü yeterli ayrıca tüm bosch bataryaları birbiri ile uyumlu matkap vs gibi şarj ünitesi dışarda .yedek şarj satılıyor ama ben ihtiyaç duymadım 165 metrekare evi nerdeyse tek şarjda temizliyorum. eşim arabayı temizliyor. kısacası biz memnunuz . ben de görüp 4 kişi daha aldı hepsi memnun. dyson üst modellere çıkacak limitiniz yoksa kesinlikle bosch diyorum. kardeşim dyson v12 kullanıyor çekiş gücü şahane ancak süpürgeyi temizlemek işkence şeklinde yorum yapıyor.

Arnica Solara aldım çok memnunum şarjı uzun gidiyor 3+1 tüm evi süpür yine de bitmiyo, hafif kol yormuyor, parçaları sağlam, çekişi güçlü ve 2. yıla girmesine rağmen hiç düşmedi.

Arnica Solara aldım çok memnunum şarjı uzun gidiyor 3+1 tüm evi süpür yine de bitmiyo, hafif kol yormuyor, parçaları sağlam, çekişi güçlü ve 2. yıla girmesine rağmen hiç düşmedi.
Bu model dyson gibi katlanabiliyor mu yatak altlarını almak için yada buna uygun aparatı var mı?

Bu model dyson gibi katlanabiliyor mu yatak altlarını almak için yada buna uygun aparatı var mı?
hayır hocam katlanma özelliği yok ama ben ihtiyaç duymadım o özellikle ilgili kırılma sorunu yaşayanların yorumlarını okumuştum çok cazip gelmedi o yüzden, katlanma olmadan da koltuk ve yatak altlarını biraz eğilip alıyorum

Geri