Hocam firmayı araştırdım, firmanın sahibinin milletvekili ve bakanlık düzeyinde yakın ilişki içinde olduğu kişiler mevcut.Adliyeye yansırsa tüketici mahkemesinin işi zaten bunlar ama ilk etapta tüketici hakem heyeti uyarısı da yetebilir. Durumuna göre. Ticaret odasına şikayet de mutlaka yapılmalı. Uğraşmak istiyorsanız her yerden şikayet edin Cimer'e kadar.
Yoksa Allahtan korkmayarak bu kadar yalan, iftira dolu bir ihtarnameyi yazdırabilir mi, akla mantığa aykırı.
Firma sahibi ben hacca gittim, benim ürünlerim mükemmel, hiçbir şikayet almıyorum, kimse şikayet edemez diyor ama şikayet sitesinde şikayet edenler var. Hatta şikayet edenlerden biri bu aldığınız helal olmayan paralar elbet sizden, siz de olmazsa, sevdiklerinizden çıkar, Allah yolunuzu açık etmesin diye yorumda mevcut.
Eden olursa da tehdit, iftira, yalan ve tanıdığım insan gücünü de arkama alarak yazılan yorumları da sildiririm, istediğimi de elde ederim düşüncesinde.
Şimdi hakaret içermeyen sadece firmadan alışveriş yapmayın tarzı yorumlarımı silersem eğer, kendimle çelişeceğim söylenen iftira ve yalanları yutmuş olacağım, silmezsem de biliyorum ki Allah'tan korkmayan bu insan avukatıyla, milletvekili ve üst düzey kişilerle olan bağlantısıyla başıma bela olacak.
Bir sürü şahidim var, bugün konuştum gerekirse şahitlik yaparız dediler, kötü niyetli olsam neden başka insanlara da sipariş vereyim.
Son düzenleme: