diyarbakır formatörlük?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deu_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

deu_35

Aktif Üye
diyarbakır formatörlük ne zman başlıcak yada formatörlüğün açılmama ihtimali var mı bilgisi olan var mı ?

Diyarbakır şubeyi aradım. Onlar da bakanlıkla görüştüklerini kendilerine konu ile ilgili yazının gönderileceğini, daha yazı gelmediğinden formatörlükle ilgili herhangi bir hazırlıklarının olmadığını söylediler. Özetle onlarda geçen seneki geçici görevlendirmelerin iptali nedeni ile hazırlık yapmamış. Bakanlığa danışmışlar, haber bekliyorlar.

arkadaşlar formatörlükle ilgili bir gelişme varmı ? haftaya seçmeli dersleri seçecez. formatörlük verilmezse bari derslerimizi seçelim?

okulumda dersim seçilmedi diyarbakırda formatörlük durumu belirsiz...il milli eğitimi aradığımda verdikleri cevap bakanlıktan yazı bekliyoruz..geldiğinde size duyururuz oldu.

il milli eğitimdeki kişilerin nasıl beklediklerini biliyoruz. bilgisayarlarında oyun oynayarak beklediklerini bilmezmiyim. ne zman cevap gelir seneye mi .

hocam bu konuda forumda kimse net birşey söyleyemez, yetkililer bile çalışmalar devam ediyor derken.

Geçen sene 5 eylülde başlamıştı başvurular, ayın 10 u geliyo okullar açılacak ses yok...

hala muallak bugün il mebi aradım yazınki görevlendirme iptalleri formatörleride kapsıyo gibi bi düşünceden dolayı il meb bakanlıktan haber gelmeden görevlendirme yapmıcaklarmış bakanlıkla görüşmüş il formatörü onlarda görevlendircez hafta içi yazıyı göndeririz size demişler ama hala bişey yok dersleri seçecezmi seçmicezmi napıcaz ne edicez herşey muallak anlamadık gitti resmen dalga geçiliyor bizimle bi çok ilde görevlendirme yapılmış ama hala burda tık yok

bu hafta dersler seçilecek . formatör olsak 6 saat ders seçecem formatör olmasak 15 saat seçecem. bu belirsizlikle ne yapayım 15 saat seçsem sonra formatörlük gelse 15 saate girmek zorunda kalacaz. bu hafta açıklanırmı ya?

hocam geçen sene okulun 2 ya da 3. haftası başvurular alınmıştı diye hatırlıyorum ... bu sene umarım bi an önce hallederler yoksa yine rezillik

hocam bir de bu dbakırda bts leri kapatma gibi bir durum söz konusu o olursa artık formatörlük çıksa bile çıkmayacak durum vahim...

Üşenmedim aradım. Pazartesi görevlendirmeler duyurulacak. Elde olmadan bu görevi bekliyoruz (Norm fazlasıyım).

şu an o kadar ders ayarlamışlar. fakat okulda bilgisayar yok(99 model ve 4-5 tane). Okulla ilgili daha da diyeceklerim var kalsın hocam. Başka bir okula istiyeceğim formatörlüğü

inşallah yaa hergün takip etmekten bıktım.... acaba milli eğitim müdürlüğünü araya olmuş mu ?

Geri