diyarbakır formatörlük?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deu_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
berserk' Alıntı:
Üşenmedim aradım. Pazartesi görevlendirmeler duyurulacak. Elde olmadan bu görevi bekliyoruz (Norm fazlasıyım).
:) sevindim. aslında ortak hareket etmiyoruz. duyarsız olmamızın gecikmelerde çok payı var.

Formatör görevlendirmelerinin çıkması için Meb de Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör ü Murat bey bayağı uğraştığını söyledi. Niye sorun çıkarıyorlarsa.

Sadece Fatih projesi uygulanan okullar için de görevlendirme yapılabilirmiş arkadaşlar daha hiç bir şey belli değil Pazartesiyi bekleyin dediler...

ilkot' Alıntı:
Sadece Fatih projesi uygulanan okullar için de görevlendirme yapılabilirmiş arkadaşlar daha hiç bir şey belli değil Pazartesiyi bekleyin dediler...

sadece fatih projesi uygulanan okul mu o zaman diyarbakırda 4 yada 5 okullda formatörlük çıkar çok saçma öyle bişey olmamalıdır.

deu_35' Alıntı:
ilkot' Alıntı:
sadece fatih projesi uygulanan okul mu o zaman diyarbakırda 4 yada 5 okullda formatörlük çıkar çok saçma öyle bişey olmamalıdır.
Bencede saçma hocam ama böyle bir ihtimalinde olduğunu söylediler il mebden.

Umarım daha da geç olmadan belli olur. Biz de ne yapacağımıza bakarız en azından. BT sınıfını dersliğe çevirmeyi düşünüyorlar. Formatör olMAyacaksam BT sınıfı için mücadele etmicem, bıktm artık...

patiska' Alıntı:
berserk' Alıntı:
Üşenmedim aradım. Pazartesi görevlendirmeler duyurulacak. Elde olmadan bu görevi bekliyoruz (Norm fazlasıyım).
:) sevindim. aslında ortak hareket etmiyoruz. duyarsız olmamızın gecikmelerde çok payı var.

Normla bir ilgisi yok formatörlüğün, yani formatör olsanız da fazlasınız..

yok hocam belli olmadı... arkadaş az önce diyarbakır mebi aradı valilikten bu gün ya da yarın onay geleceği söylendi kendisine....

bugün il mebi aradım imzayı bekliyor denildi . sitwmizde yayınlayacağız denildi. bide bana dedim 15+1 bilgisayarın varsa yani blişim laboratuvarın varsa başvurabilirsin dedi...... yoksa başvuramazsın

Geri