sevindim. aslında ortak hareket etmiyoruz. duyarsız olmamızın gecikmelerde çok payı var.berserk' Alıntı:Üşenmedim aradım. Pazartesi görevlendirmeler duyurulacak. Elde olmadan bu görevi bekliyoruz (Norm fazlasıyım).
sevindim. aslında ortak hareket etmiyoruz. duyarsız olmamızın gecikmelerde çok payı var.berserk' Alıntı:Üşenmedim aradım. Pazartesi görevlendirmeler duyurulacak. Elde olmadan bu görevi bekliyoruz (Norm fazlasıyım).
deniz774' Alıntı:üstte biri yazmış hocam işte pazartesi günü olacakmış diye
ilkot' Alıntı:Sadece Fatih projesi uygulanan okullar için de görevlendirme yapılabilirmiş arkadaşlar daha hiç bir şey belli değil Pazartesiyi bekleyin dediler...
Bencede saçma hocam ama böyle bir ihtimalinde olduğunu söylediler il mebden.deu_35' Alıntı:sadece fatih projesi uygulanan okul mu o zaman diyarbakırda 4 yada 5 okullda formatörlük çıkar çok saçma öyle bişey olmamalıdır.ilkot' Alıntı:Sadece Fatih projesi uygulanan okullar için de görevlendirme yapılabilirmiş arkadaşlar daha hiç bir şey belli değil Pazartesiyi bekleyin dediler...
patiska' Alıntı:sevindim. aslında ortak hareket etmiyoruz. duyarsız olmamızın gecikmelerde çok payı var.berserk' Alıntı:Üşenmedim aradım. Pazartesi görevlendirmeler duyurulacak. Elde olmadan bu görevi bekliyoruz (Norm fazlasıyım).