bridget' Alıntı:Merhaba arkadaşlar..
Lost veya Prison Break gibi..bi başladığında en az 3-4 bölüm izletecek..sürükleyici dizi önerisi olan var mı :?:
eşimle birlikte hafta içi akşam yemeklerinde hafta sonu ise kahvaltı öğle ve akşam yemeklerinde bazen de oğlumuzla ilgilenirken izliyoruz hocam.hem44' Alıntı:Arkadaşlar birde dizi izleyecek zamanı nasıl buluyorsunuz onu söyleyiniz.
Benim dizi izlemeyi bırakın wc ye gidecek vakti zor buluyorum.
bu işin sırrı ne yaf?
yupo' Alıntı:flash forward kaç bölüm arkadaşlar
Fringe başlayın Hocam..Süper ötesi :lol:seferzafer' Alıntı:Bu dizi olayı enteresan bir olay. Şu ana kadar izlediklerim arasında en sağlamı prisonbreak ve dexter. Vakti olup da izlemeyen kaybeder bence.
Şu ara yeni bir dizi arayışındayım can sıkıntısından. Arkadaşalrın önerilerini değerlendireceğim. :+1:
bridget' Alıntı:Fringe başlayın Hocam..Süper ötesi :lol:seferzafer' Alıntı:Bu dizi olayı enteresan bir olay. Şu ana kadar izlediklerim arasında en sağlamı prisonbreak ve dexter. Vakti olup da izlemeyen kaybeder bence.
Şu ara yeni bir dizi arayışındayım can sıkıntısından. Arkadaşalrın önerilerini değerlendireceğim. :+1:
al benden de o kadarmezbele' Alıntı:ah Lost ahhhhh :cry:
:++:ihsaniye' Alıntı:fringe :+1:
hem44' Alıntı:Arkadaşlar birde dizi izleyecek zamanı nasıl buluyorsunuz onu söyleyiniz.
Benim dizi izlemeyi bırakın wc ye gidecek vakti zor buluyorum.
bu işin sırrı ne yaf?