bridget' Alıntı:Merhaba arkadaşlar..
Lost veya Prison Break gibi..bi başladığında en az 3-4 bölüm izletecek..sürükleyici dizi önerisi olan var mı :?:
eşimle birlikte hafta içi akşam yemeklerinde hafta sonu ise kahvaltı öğle ve akşam yemeklerinde bazen de oğlumuzla ilgilenirken izliyoruz hocam.hem44' Alıntı:Arkadaşlar birde dizi izleyecek zamanı nasıl buluyorsunuz onu söyleyiniz.
Benim dizi izlemeyi bırakın wc ye gidecek vakti zor buluyorum.
bu işin sırrı ne yaf?
yupo' Alıntı:flash forward kaç bölüm arkadaşlar
Fringe başlayın Hocam..Süper ötesi :lol:seferzafer' Alıntı:Bu dizi olayı enteresan bir olay. Şu ana kadar izlediklerim arasında en sağlamı prisonbreak ve dexter. Vakti olup da izlemeyen kaybeder bence.![]()
Şu ara yeni bir dizi arayışındayım can sıkıntısından. Arkadaşalrın önerilerini değerlendireceğim. :+1:
bridget' Alıntı:Fringe başlayın Hocam..Süper ötesi :lol:seferzafer' Alıntı:Bu dizi olayı enteresan bir olay. Şu ana kadar izlediklerim arasında en sağlamı prisonbreak ve dexter. Vakti olup da izlemeyen kaybeder bence.![]()
Şu ara yeni bir dizi arayışındayım can sıkıntısından. Arkadaşalrın önerilerini değerlendireceğim. :+1:
al benden de o kadarmezbele' Alıntı:ah Lost ahhhhh :cry:
:++:ihsaniye' Alıntı:fringe :+1:
hem44' Alıntı:Arkadaşlar birde dizi izleyecek zamanı nasıl buluyorsunuz onu söyleyiniz.
Benim dizi izlemeyi bırakın wc ye gidecek vakti zor buluyorum.
bu işin sırrı ne yaf?