Doğrusunu bilen varmı?

Kodla Büyü
15 saate kadar ders verilir maddesine aykırı saçma bi durum, müdürünüz riske giriyor, ha size bi şey olur mu? noktasını bilemem, müdürüm öyle yaptı der çıkarsın belki. haa şu da bi risk A okulunda atıyorum 5 saat ders var gel deme durumlarına da açık ol, eğitim bölgesi uygulaması var gidersin. ben senin yerinde olsam okulumdaki 17 saate girerim, fazlanın hesabını soran olmaz.

ha bi de gideceğin cumaları olan 2.okulda ders varsa 15 saate kadar ordandan verebilirler, battı balık yan gider, vuralım abalıya ..... delirsin bilişimciler, zilleri takalım, çıkalım meydana

görevlendirme yazınızı okursanız kaç saat ders alacağınız ya da almayacağınız açık bir şekilde belirtiliyor. benim görevlendirme yazımda "İHTİYAÇ HALİNDE" diyor.
DİKKAT: "en az 6, en fazla 10 saat" olayı kalkalı çok oluyor, artık yok öyle bir şey. diğer branşlardan da formatör görevlendirmesi yapıldığı ve bazı durumlarda boş ders sıkıntısı ortaya çıktığı için formatör öğretmenin gireceği ders saati en fazla maaş karşılığı olarak değiştirildi.
-formatör olan BT öğretmeni ihtiyaç halinde EN FAZLA 15 saat derse girer.
-formatör olan SINIF ÖĞRETMENİ ihtiyaç halinde EN FAZLA 18 SAAT derse girer. (18 saat maaş karşılığı, kalan derslere branş öğretmeni giriyor zaten)
-formatör olan BRANŞ öğretmeni, ihtiyaç halinde kendi branşında EN FAZLA 15 saate kadar derse girer.
- eğer okulda 16 ve üzeri saat BT dersi varsa, alanınız Bilişim Teknolojileriyse ve formatör olmuşsanız EN FAZLA 15 saat derse girebilirsiniz resmi olarak. (eğer siz razı gelirseniz gayri resmi 16 saat ve üzeri derse girebilirsiniz sıkıntı çıkmaz)
- eğer okulda 28 saat ders varsa ve iki BT öğretmeni varsa;
-formatör olmayan arkadaş ek ders için 28 saate girmek isterse, formatör ders almayabilir.
-formatör olmayan arkadaş 21 saat derse girerse (idarenin 21 saate kadar ders verme yetkisi var) kalan 7 saate formatör arkadaş girer.
- eğer okulda BT dersi yoksa formatör arkadaş ders almaz, başka branş derslere girmez.

Formatör Öğretmen RESMİ OLARAK nöbet tutamaz, sınıf alamaz, kulüp alamaz.

ckayatr' Alıntı:
formatör olacaksanız zaten çok ders seçtirmeyin bir anlamı kalmıyor 15 saat ders üserine formatör olmak yorucu olur. 6 saat en az alın gerisini bırakın ne seçerlerse seçsinler

6 saat en az almanın mantığı yok hocam. En fazla maaş karşılığı ders verilebilir formatöre.(15) Burdan en az 6 saat sonucunu cıkaramayız. Benimde tam 0 saat dersim var. Bakanlık düşünsün. Aklımıza proje geldi adını fatih koyalım bilgisayarcılarada formatörlük verelim demesinler. aslında verelim kelimesi yerine daha kafiyeli bir cümle var ama yazmayayım dedim. (Şimdilik)

6-15 arası ders alırsınız sorun şurda sizi 15 saatin altı olunca
okul normunda yada bölge normunda bu durum norm kadro fazlası duruma düşürebilir.
bu da okul ve bölge normu ile alakalı.

Hocam hiçbir sorun çıkmaz 6-15 saat arasında ders alabilirsiniz. Maksimum olarak maaş karşılğı girebileceği ders saati işaret ediliyor sadece. onun için rahat olun. bir sıkıntı çıkmaz

Metehan' Alıntı:
Hocam hiçbir sorun çıkmaz 6-15 saat arasında ders alabilirsiniz. Maksimum olarak maaş karşılğı girebileceği ders saati işaret ediliyor sadece. onun için rahat olun. bir sıkıntı çıkmaz

hocam 6-15 değil, 0-15...
İhtiyaç yoksa formatör derse girmez. hatta başka okullara formatör olarak görevlendirilen ve derse girmeyenler var her branştan.

Ankara'da formatörlük başvuru formunda müdürün imza attığı bölümde, o öğretmene ihtiyacı olmadığı ve o öğretmenin formatör olarak görevlendirilmesi durumunda onun yerine başka bir öğretmene ihtiyacı olmayacağı(ücretli vs.) şeklinde müdürün taahhütü bulunuyor.

Geri