Durumumuzla ilgili Müsteşarla Görüştüm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hhtc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hhtc

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 25 Şubat Cumartesi Ankara ' da PISA Bilgilendirme Toplantısına katıldım. Toplantıya YEĞİTEK ' ten sorumlu Müsteşar Birol EKİCİ ' de katıldı. Kahve molasında yanına gittim ve Efendim biz Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerinin durumu ne olacak diye sordum Koluma girdi ve sakin bir yere doğru yürüdük bakanlık olarak sorunun farkındayız zaten yeterince mail alıyoruz hatta toplantının birinde yine bir bilişim teknolojileri öğretmeni 3 gün boyunca kafama çivi gibi bu konuyu çaktı dedi.

Durumunuz şuan bakanlıkta tartışılıyor elbet bir çözüme kavuşacak herşeyin farkındayız dedi bende efendim 2 yıldır tartışılıyor bir çözüm olacakmı dedim tabiki çözüme kavuşacak dedi.

Sonrasında yine sordum Teknoloji Tasarım branşına geçireleceğimiz söylenir doğrumu dedim verdiği cevap aynen şöyle herkes bişey söylüyor her söylenene itibar etmeyin :mrgreen:

Bakalım sonumuz ne olacak, her kafadan bir ses çıkıyor. Ne çalışmaymış bitmek bilmeyen: onu anlayamadım.

Durumunuz şuan bakanlıkta tartışılıyor elbet bir çözüme kavuşacak herşeyin farkındayız dedi bende efendim 2 yıldır tartışılıyor bir çözüm olacakmı dedim tabiki çözüme kavuşacak dedi.
:puhaha: ne bu ya 2 yıldır tartışılıyormuş şakamı bu yani büyük devlet politikaları bilene bu kadar sürmez..elbette bir çözüm olacak bizde bunu biliyoruz ama en kısa zamanda bir netice bekliyoruz...affedersiniz ama hocam bizi hiç tiye bile almıyorlar anladığım bu benim....
tepkim size değil öğretmenim yanlış anlaşılmasın..karşı tarafın tavrı sinirimi bozdu o kadar yinede teşekür ederiz öğretmenim..hocam...

Herkesin haberi var onu biliyoruz sayın müsteşar bakan bile biliyor çözüm nerde???

Bence yeni anayasada bile "Bilişim Öğretmenleri bu haklardan kısmen yararlanabilir" gibi bir madde ekleyecekler :)

ben de en sonunda kafayı kırıp başbakanla görüşeceğim...
ama ya bana "öyle bi ders mi vardı" derse işte bunu kaldıramam...

Hayırlısı en azından hala bir umut var diyelim ki bu çileyi yaşamak için dayanağımız oldun...

teşekkürler hocam. ülkenin en çok tartışılan düşünülen konusu herhalde bizim konumuz. bu kadar sürede birşey çıkmadığına göre çok inceliyorlar aceleye getirmek ,istemiyorlar. bir diğeri toplu sözleşme yasası oda çıkmak bilmiyor:)

Çalışmalar sürüyormuşmuş , o zaman neden resen atama yapıyorsunuz, ortada bir şey yokken,

Geçen pazartesi ayın 20 sinde açıkladılar, biz merkezde çalışan aynı zamanda formatör olarak görevlendirdikleri BT Öğretmenlerini ilçelere resen atadılar.

İtiraz ettik, dilekçe verdik. Bekliyoruz bakalım :(

öncelikle soran arkadaşa teşekkür ederek başlayayım... sonra abi daha neyi tartışıyorlar ne çözümmüş be diyerek bitiriyim...

2 yıl beyin fırtınası yaptılar :scared:
10 yıl sonra sorunlardan kurtulacaz hiç tasa etmeyin arkadaşlar :?:

Sonrasında yine sordum Teknoloji Tasarım branşına geçireleceğimiz söylenir doğrumu dedim verdiği cevap aynen şöyle herkes bişey söylüyor her söylenene itibar etmeyin

bu lafı zaten bakan programında söyledi. bilişim tasarım dedi biz teknoloji tasarım anladık. muhtemelen oda onu demek istedi diye düşünenler var bu sene atanan böte mezunları teta öğretmenlerine kurs felan verilmedi buda göstergesi dendi. iyi niyetinize minnettarım ama bu tarz şeylere kim inanır?

Geri