Arkadaşlar 25 Şubat Cumartesi Ankara ' da PISA Bilgilendirme Toplantısına katıldım. Toplantıya YEĞİTEK ' ten sorumlu Müsteşar Birol EKİCİ ' de katıldı. Kahve molasında yanına gittim ve Efendim biz Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerinin durumu ne olacak diye sordum Koluma girdi ve sakin bir yere doğru yürüdük bakanlık olarak sorunun farkındayız zaten yeterince mail alıyoruz hatta toplantının birinde yine bir bilişim teknolojileri öğretmeni 3 gün boyunca kafama çivi gibi bu konuyu çaktı dedi.
Durumunuz şuan bakanlıkta tartışılıyor elbet bir çözüme kavuşacak herşeyin farkındayız dedi bende efendim 2 yıldır tartışılıyor bir çözüm olacakmı dedim tabiki çözüme kavuşacak dedi.
Sonrasında yine sordum Teknoloji Tasarım branşına geçireleceğimiz söylenir doğrumu dedim verdiği cevap aynen şöyle herkes bişey söylüyor her söylenene itibar etmeyin :mrgreen:
Durumunuz şuan bakanlıkta tartışılıyor elbet bir çözüme kavuşacak herşeyin farkındayız dedi bende efendim 2 yıldır tartışılıyor bir çözüm olacakmı dedim tabiki çözüme kavuşacak dedi.
Sonrasında yine sordum Teknoloji Tasarım branşına geçireleceğimiz söylenir doğrumu dedim verdiği cevap aynen şöyle herkes bişey söylüyor her söylenene itibar etmeyin :mrgreen: