Durumumuzla ilgili Müsteşarla Görüştüm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hhtc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Şuan en önemli memleket meselesi biziz herhalde, tartışa tartışa bitiremediler 2 senedir, anayasa değişikliğini bile tartışmadılar bu kadar... :sleep:

Emeğiniz için teşekkürler hocam.
Herşeyden haberdarlar, bizimle ilgili hiç bir çalışma yapmadıkları için aynı boş sözleri söylemişler. Ne kadar uzun çalışmaymış ki bu kadar süredir bitmemiş.

Bu nasıl bir iş 2 yıldır çözülemedi.Arapça dersine karşı değilim fakat İstenildiğinde arapça dersi için bir dönemde her şey yapılabiliyor kitap müfredatı hazırlanabiliyor.

Hocam medeni cesaretin için teşekkürler.
Bu adamlar bu işi nasıl çözeceklerini bilmediği gibi biz de çözüm için tek bir çözüm önerisi veremiyoruz.
Arkadaşların dersimiz olmadığı zaman normumuzun olmadığını anlması lazım artık.

Biz şu anda düzenlemenin hemen yapılmasından çok resen atamanın bizim için uygulanmasının durdurulmasını istiyoruz.

az önce mailime cevcap yazısı gelmiş .bende bilişim tek. derslerinin ne olacağını formatörlüük kavramının olumsuzluklarından bahsetmiştim.

Kurum Adı : T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Bilişim Teknolojileri derslerinin ders saatlerinin belirlenmesi veya değiştirilmesi Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının görevidir. Ancak Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü de bu sorunun farkında ve Bilişim Teknolojileri dersleri ile öğretmenlerinin sorunlarını çözme yönünde çalışmalara yapmaktadır. Ayrıca Eğitimde Fatih Projesi'nin hayata geçmesiyle birlikte Okul Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen görevlendirme esasları ve görevleri ile ilgili taslak bir metin hazırlanmıştır. Sonuçlandırıldığında ilgili platformlar vasıtasıyla bilgilendirme yapılacaktır. İyi çalışmalar. İstediğiniz belgeler (varsa) Email'a eklenmiştir

hocam çabalarınızdan dolayı teşşekkür ediyorum. En kısa zamanda iyi şeyler olur bizim adımıza.

bişeyler yapılsın artık nolur! hergün yeni bir haber yeni bir umut doğar diye bb neti açmaktan sıkıldım.....

durumumuzu düzeltseler bile gene mağduruz gene tamirci muamelesi görcez;yine üzüleceğimiz durumlar olacak fakat en azından rehber öğretmenler gb; şartlarımız hakkımız hukukumuz belli olur...

bi kısım 15 tatil haktır verilir diyor; bizim ilçemizde bazı müdürler kafasına göre göndermiyor 15 tatile.yeter çektiğimiz....sesimizi duyun artık......hakkımız yeniyor....

Adam açık açık birşey yapmayacağız demiş daha ne desin.

Şunlar yapılacak, şunlar kaldırılacak şu getirilecek dese belki inandırıcı olabilir ama geçiştirme politikası uygulamış. Teknoloji Tasarım konusunda bile net olmadığına göre oraya geçişte hala söz konusudur. Önceki atama döneminde Teknoloji Tasrım öğretmeni olarak atanan BT öğretmenleri örnek teşkil edecektir bakana birdenbire.

trueandfalse' Alıntı:
az önce mailime cevcap yazısı gelmiş .bende bilişim tek. derslerinin ne olacağını formatörlüük kavramının olumsuzluklarından bahsetmiştim.

Kurum Adı : T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Bilişim Teknolojileri derslerinin ders saatlerinin belirlenmesi veya değiştirilmesi Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının görevidir. Ancak Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü de bu sorunun farkında ve Bilişim Teknolojileri dersleri ile öğretmenlerinin sorunlarını çözme yönünde çalışmalara yapmaktadır. Ayrıca Eğitimde Fatih Projesi'nin hayata geçmesiyle birlikte Okul Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen görevlendirme esasları ve görevleri ile ilgili taslak bir metin hazırlanmıştır. Sonuçlandırıldığında ilgili platformlar vasıtasıyla bilgilendirme yapılacaktır. İyi çalışmalar. İstediğiniz belgeler (varsa) Email'a eklenmiştir

vaaay farklı bi cevap gelmiş. :scared:

amip33' Alıntı:
Adam açık açık birşey yapmayacağız demiş daha ne desin.

Şunlar yapılacak, şunlar kaldırılacak şu getirilecek dese belki inandırıcı olabilir ama geçiştirme politikası uygulamış. Teknoloji Tasarım konusunda bile net olmadığına göre oraya geçişte hala söz konusudur. Önceki atama döneminde Teknoloji Tasrım öğretmeni olarak atanan BT öğretmenleri örnek teşkil edecektir bakana birdenbire.
:+1:

Yorumlarınızı alabilir miyim Arkadaşlar

Ekli dosyalar

• SWScan00012.JPG
    SWScan00012.JPG
    95.6 KB · Görüntüleme: 393
kadirkayabey' Alıntı:
Effective61' Alıntı:
Not kısmını anlayamadım ben?? Ne yani laboratuvar dan çıkmak için idareden izin mi alacaksınız? :)

Başka bir anlam çıkar mı sizce hocam
Şaka gibi. Hocam kendinizi ezdirmeyin .Sizi orada tutamaz. Görevleriniz belli. Sanki köleyiz de idareye sürekli haber verecez . İnsanı zorla yoldan çıkaracaklar...

Birde bu ikisini yan yana koyup yorumlarınızı alayım ???

Ekli dosyalar

• SWScan00012.JPG
    SWScan00012.JPG
    95.6 KB · Görüntüleme: 368
  • zsa.JPG
    zsa.JPG
    10.7 KB · Görüntüleme: 368
Geri