Şuan en önemli memleket meselesi biziz herhalde, tartışa tartışa bitiremediler 2 senedir, anayasa değişikliğini bile tartışmadılar bu kadar... :sleep:
uhaha:Phascolarctos cinereus' Alıntı:Kendisi de herkese dahil mi? :mrgreen:verdiği cevap aynen şöyle herkes bişey söylüyor her söylenene itibar etmeyin
trueandfalse' Alıntı:az önce mailime cevcap yazısı gelmiş .bende bilişim tek. derslerinin ne olacağını formatörlüük kavramının olumsuzluklarından bahsetmiştim.
Kurum Adı : T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Bilişim Teknolojileri derslerinin ders saatlerinin belirlenmesi veya değiştirilmesi Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının görevidir. Ancak Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü de bu sorunun farkında ve Bilişim Teknolojileri dersleri ile öğretmenlerinin sorunlarını çözme yönünde çalışmalara yapmaktadır. Ayrıca Eğitimde Fatih Projesi'nin hayata geçmesiyle birlikte Okul Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen görevlendirme esasları ve görevleri ile ilgili taslak bir metin hazırlanmıştır. Sonuçlandırıldığında ilgili platformlar vasıtasıyla bilgilendirme yapılacaktır. İyi çalışmalar. İstediğiniz belgeler (varsa) Email'a eklenmiştir
:+1:amip33' Alıntı:Adam açık açık birşey yapmayacağız demiş daha ne desin.
Şunlar yapılacak, şunlar kaldırılacak şu getirilecek dese belki inandırıcı olabilir ama geçiştirme politikası uygulamış. Teknoloji Tasarım konusunda bile net olmadığına göre oraya geçişte hala söz konusudur. Önceki atama döneminde Teknoloji Tasrım öğretmeni olarak atanan BT öğretmenleri örnek teşkil edecektir bakana birdenbire.
:alkis: :alkis: :alkis:kadirkayabey' Alıntı:Yorumlarınızı alabilir miyim Arkadaşlar
akyildiz41' Alıntı::alkis: :alkis: :alkis:kadirkayabey' Alıntı:Yorumlarınızı alabilir miyim Arkadaşlar
Not kısmını anlayamadım ben?? Ne yani laboratuvar dan çıkmak için idareden izin mi alacaksınız?kadirkayabey' Alıntı:Yorumlarınızı alabilir miyim Arkadaşlar
Effective61' Alıntı:Not kısmını anlayamadım ben?? Ne yani laboratuvar dan çıkmak için idareden izin mi alacaksınız?
Şaka gibi. Hocam kendinizi ezdirmeyin .Sizi orada tutamaz. Görevleriniz belli. Sanki köleyiz de idareye sürekli haber verecez . İnsanı zorla yoldan çıkaracaklar...kadirkayabey' Alıntı:Effective61' Alıntı:Not kısmını anlayamadım ben?? Ne yani laboratuvar dan çıkmak için idareden izin mi alacaksınız?
Başka bir anlam çıkar mı sizce hocam
kadirkayabey' Alıntı:Birde bu ikisini yan yana koyup yorumlarınızı alayım ???
kadirkayabey' Alıntı:kadirkayabey' Alıntı:Birde bu ikisini yan yana koyup yorumlarınızı alayım ???
yok mu yorumu olan...
kadir senin müdürde tam terbiyesizmiş amakadirkayabey' Alıntı:Yorumlarınızı alabilir miyim Arkadaşlar