Dyk açıldı lakin ilçe onay vermiyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkankan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mkankan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar. Yaptığımız çalışmalar sonucu şükür kursumuzu eklettik lakin bugün yapılan toplantıda ilçe milli eğitim müdürümüz temel dersler dışında kurs açılmasına kesinlikle izin vermeyeceğini söylemiş okul müdürlerine.
Biz de öğrecilerde istesek illa birileri karşı çıkıyor. :verymad:

Hangi il hocam.

Kocaeli de, bilişim hariç diğer kurslara onay veriyor. 5 ekimdeki yazının üstüne mail geldi halbuki

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

mkankan' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar. Yaptığımız çalışmalar sonucu şükür kursumuzu eklettik lakin bugün yapılan toplantıda ilçe milli eğitim müdürümüz temel dersler dışında kurs açılmasına kesinlikle izin vermeyeceğini söylemiş okul müdürlerine.

O kafalar hiç değişmeyecek emin ol hocam. Hep böyleydi . Ama geç olacak . Aa geç Kaldık diyeceğiz. 200 dolarlık telefonuda 2000 tl ye itelemeye devam etsinler bize.

ekurs modülünde bakanlık tarafından aktif edilecek derslerden kurs açılacak yazıyor. Kocaelinin İzmit ilçeye dedim bunu, körfez ilçesinde sorun yok

DotCom' Alıntı:
Hangi il hocam.

Kocaeli de, bilişim hariç diğer kurslara onay veriyor. 5 ekimdeki yazının üstüne mail geldi halbuki

Bizimle ne alıp veremedikleri var anlamıyorum.

Beni bugün müdürüm aradı. Hocam senin dersi seçtik onayladık ama bakanlık yine kapatmış dedi. Ben de kapattığını gösteren ekranın fotosunu istedim. Yarın göndereyim dedi. Bakalım gerçekten öyle bir şey var mı? Yarın göreceğiz.

Matematik ve İngilizce kursu açın arkadaşlar ben öyle yapacağım bu dönem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

volkankey' Alıntı:
Matematik ve İngilizce kursu açın arkadaşlar ben öyle yapacağım bu dönem

hocam branşınız dışında kurs açamıyorsunuz.ben bt kursu açıyorum saniodum son anda malum kursumuz iptal oldu. şans bu ya ingilizcecimiz de son anda gelemiceğni belirtti kursta bu arkadaşın 8 sınıfı ingilizceden açıkta kaldı.ben normalde de öğretmen olmayan sınıfların ingilizcelerine giriyordum okulumda.buna da girerim dedim.bana olmaz sadece kendi branşından kurs verebilirsin dediler ve 8 sınıf dağıtıldı başka derslere

eyolcu' Alıntı:
ekurs modülünde bakanlık tarafından aktif edilecek derslerden kurs açılacak yazıyor. Kocaelinin İzmit ilçeye dedim bunu

Aynısını ben de aktardım ilçeye,5 ekimdeki yazıyı gerekçe gösteriyorlar rest için. Halbuki bu dönem için gelen Mail'de yazıyor bakanlık tarafından eklenen dersler diye

volkankey' Alıntı:
branş dışında kurs açılamaz diye bir yönetmelik/genelge var mı?

Kadrolu öğretmenler, kurs merkezi tarafından belirlenen derslerden Talim ve Terbiye Kurulu 9
No’lu Kararı çerçevesinde; atama branşları ile okutabilecekleri diğer derslerden kurs
başvurusunda bulunabilirler.

Ben buradan açılabileceğini anlıyorum

hocam nasil anliyorsun allasen :)

talim ve terbiyenin 9 nolu kararinda bilisim teknolojileri:

Ekli dosyalar

• bilisim.jpg
    bilisim.jpg
    118.9 KB · Görüntüleme: 540
e kurs modulünde açık açık yazıyor bakanlıkça aktif edilen dersler açılacak ve dersimiz var, teknoloji tasarım yok mesela... sağolsun yetkili sedika sallamadı,bende gerekli bilgileri sendikam TES'e ilettim il mem yrd ile görüştü ve hak verdi, ilçelere yazacam hemen dedi, su an sorun yok kocaelinde.

Kimimiz böyle hakkımız olan şeyi arıyoruz. Kimimiz de "Cilt No olayını nasıl çözeceğiz" gibi başlıklar açıp ne kadar vurdum duymaz olduğumuzu ortaya koyuyoruz.
Haksızlığa uğradığı konuda neden bu çaba. Zorunlu musun, mecbur musun, bu bir görev mi, siz bakanlığın panzehri misiniz, MEB ne güzel sistem kurmuş niye kulağını tersten tutuyorsun?????
Ne garip bir camiayız. Bu nasıl bir zümre. Rabbim, Sen bu zümrede benim gibi olanlara sabır ver.

Valla hocam pişmanım bende, o kadar uğraştım koca zümre topluluğudan (ilçem ve ilimden) 1-2 kişi ilgilendi... millet korkuyor mu anlamadım ama biz dilenmiyoruz ki sadece hak vermiş bakanlık onu dile getiriyoruz... koyun gibi öne atılmak artık zoruma gidiyor.

Hangi il ilçe bilmiyorum arkadaşlar ama yapabileceklerimiz sınırlı. İlk olarak sendikayı arayıp bilgilendirip durumu anlatmak olacaktır. İkinci olarak da okulumuza dilekçe yazıp durumu anlatıp cevabını beklemek olacaktır. Eğer bunları yapıyorsak tamam ama yapmayıp sadece açtırmıyorlar diye hayıflanıp oturmanın anlamı olmayacaktır herkese saygılar.

Buralp86' Alıntı:
Hangi il ilçe bilmiyorum arkadaşlar ama yapabileceklerimiz sınırlı. İlk olarak sendikayı arayıp bilgilendirip durumu anlatmak olacaktır. İkinci olarak da okulumuza dilekçe yazıp durumu anlatıp cevabını beklemek olacaktır. Eğer bunları yapıyorsak tamam ama yapmayıp sadece açtırmıyorlar diye hayıflanıp oturmanın anlamı olmayacaktır herkese saygılar.

Aynen öyle maalesef çoğumuzda açılmıyor diye hayıflanmakla yetiniyor.

mkankan' Alıntı:

Bimere yazın hocam. Ha diyeceksiniz kimi kime şikayet ediyoruz o ayrı.

Okula sordum ilçe onayı yazıyormuş. Derslerin yanında ilçe onayı yazıyorsa onaylanmış mı demek yoksa daha bir işlem yapılmamış mı demektir? Bu saatten sonra red olursa ilçeye de itiraz edemeyiz sonuçta okul şifremiz yok girip göremiyoruz red edilse bile ve bu gün cuma...

Geri