Dyk açıldı lakin ilçe onay vermiyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkankan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Arkadaşlar ilçe mem de MEBBİS yöneticisiyim. Açılan kurslara ilçe onayını verdim. İl MEBBİS yöneticisi arkadaş, bakanlık listeye dersi eklediyse onay verin dedi . (İptal durumunda zaten geçen dönemki gibi olur)

omerfd' Alıntı:
Arkadaşlar ilçe mem de MEBBİS yöneticisiyim. Açılan kurslara ilçe onayını verdim. İl MEBBİS yöneticisi arkadaş, bakanlık listeye dersi eklediyse onay verin dedi . (İptal durumunda zaten geçen dönemki gibi olur)
hocam hangi ildesiniz acaba?

Çok şükür beklediğim ilçe onayı geldi

Ekli dosyalar

• 2017-02-03 18.00.30.png
    2017-02-03 18.00.30.png
    162 KB · Görüntüleme: 431
Arkadaşlar bence kurslar başlayana kadar temkinli olmakta fayda var. Geçen dönem öğrenci kaydının son günlerinde kaldırıldı sonuçta... Bakarsınız kurslar başladıktan sonra sivri akıllının biri yine kaldırmaya çalışır.

Kaldırmayacak . kaldırmayacak.
Siz ilinize,ilçenize , müdürünüze kendinizi ezdirmeyin yeter..
İDEAL EĞİTİM-SEN başlığı altında paylaştım. Ama sağ olsun. Başlığı aktif bırakmıyorlar ki...
Ankaradan açılmasında sıkıntı yok diye onay aldım. daha ne diyeyim....

sefatetik' Alıntı:
Kaldırmayacak . kaldırmayacak.
Siz ilinize,ilçenize , müdürünüze kendinizi ezdirmeyin yeter..
İDEAL EĞİTİM-SEN başlığı altında paylaştım. Ama sağ olsun. Başlığı aktif bırakmıyorlar ki...
Ankaradan açılmasında sıkıntı yok diye onay aldım. daha ne diyeyim....

Hocam sıkıntı Ankarada değil zaten, illerde oluşturulan komisyonlar reddediyorlar maalesef.

ben o komisyonu severim . benim üyelerimin olduğu hiç bir ilçe bu işi yapamaz . kanuni gerekcesi yok
Bizaat ilçeye gittim durumu anlatım. Sendikanız varsa arayın müdahale etsinler...

hocam okulunuz gönderdiyse ilçeniz sıkıntı çıkarmaz veya çıkaramaz ama işin peşini bırakmayın....

sefatetik' Alıntı:
hocam okulunuz gönderdiyse ilçeniz sıkıntı çıkarmaz veya çıkaramaz ama işin peşini bırakmayın....
Okulun seçmesi yeterli değil maalesef. Bazı illerde komisyonlar istemediği dersleri onaylamıyor. Zaten bu yüzden bazı yerlerde sadece TEOG derslerinden kurs açılmasına onay veriyor komisyon. İşimiz komisyonların keyfine kalmaz umarım

Geçen dönem ilç.e onay verdi fakat bakanlık iptal etmişti, bu sene ilçe onay verdi ve hala iptal durumu yok bence bu dönem açılacak.

kurslara 1.dönem bakıp bakmadığınızdan emin olun şuan bilişimde ilçe onayı yazıyor sorun yok illere göre farklı uygulama yok.

ameni' Alıntı:
kurslara 1.dönem bakıp bakmadığınızdan emin olun şuan bilişimde ilçe onayı yazıyor sorun yok illere göre farklı uygulama yok.
Baktık hocam red maalesef ilçeler kendi inisiyatfine göre karar veriyorlar.

mkankan' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar. Yaptığımız çalışmalar sonucu şükür kursumuzu eklettik lakin bugün yapılan toplantıda ilçe milli eğitim müdürümüz temel dersler dışında kurs açılmasına kesinlikle izin vermeyeceğini söylemiş okul müdürlerine.
Biz de öğrecilerde istesek illa birileri karşı çıkıyor. :verymad:
Hocam maraşta tek bilişime onay yok diğer derslere onay geldi.

Arkadaşlar İstanbul Beylikdüzü'nde İlçe kursumuzu onayladı. Öğrenci tarafından seçilebilir gözüküyor. Ama bakalım son dakika bir aksilik olacak mı. Umarım ülke genelinde de bir sorun yaşanmaz.

Ülke genelinde çok başlı bir tutum sergileniyor. Onay alıp alamayan iller hangileri bir istatistik belirleyelim.

arkadaşlar bende de başvuru ekranı açılıyor ama kurs merkezi tercihlerinde okullar gözükmüyor...daha sonra tekrar deneyiniz diyor... neden acaba?

bizim müdür birinci dönem verilmediği için ikinci dönemde vermeyi düşünmüyor.

Açılabileceğine dair bir resmi yazı varsa linkini veya yazıyı paylaşabilir misiniz.

okyay' Alıntı:
bizim müdür birinci dönem verilmediği için ikinci dönemde vermeyi düşünmüyor.

Açılabileceğine dair bir resmi yazı varsa linkini veya yazıyı paylaşabilir misiniz.
Müdürün babasının çiftliği mi orası vermeyi düşünmüyor. Onun görevi listede dersleri seçip onay istemesi, verilmeyecekse bile buna komisyon karar verebilir ancak.

Geri