hocam hangi ildesiniz acaba?omerfd' Alıntı:Arkadaşlar ilçe mem de MEBBİS yöneticisiyim. Açılan kurslara ilçe onayını verdim. İl MEBBİS yöneticisi arkadaş, bakanlık listeye dersi eklediyse onay verin dedi . (İptal durumunda zaten geçen dönemki gibi olur)
sefatetik' Alıntı:Kaldırmayacak . kaldırmayacak.
Siz ilinize,ilçenize , müdürünüze kendinizi ezdirmeyin yeter..
İDEAL EĞİTİM-SEN başlığı altında paylaştım. Ama sağ olsun. Başlığı aktif bırakmıyorlar ki...
Ankaradan açılmasında sıkıntı yok diye onay aldım. daha ne diyeyim....
Okulun seçmesi yeterli değil maalesef. Bazı illerde komisyonlar istemediği dersleri onaylamıyor. Zaten bu yüzden bazı yerlerde sadece TEOG derslerinden kurs açılmasına onay veriyor komisyon. İşimiz komisyonların keyfine kalmaz umarımsefatetik' Alıntı:hocam okulunuz gönderdiyse ilçeniz sıkıntı çıkarmaz veya çıkaramaz ama işin peşini bırakmayın....
ikaratas' Alıntı:İstanbul da bana red vermişler kurs için.
Baktık hocam red maalesef ilçeler kendi inisiyatfine göre karar veriyorlar.ameni' Alıntı:kurslara 1.dönem bakıp bakmadığınızdan emin olun şuan bilişimde ilçe onayı yazıyor sorun yok illere göre farklı uygulama yok.
Hocam maraşta tek bilişime onay yok diğer derslere onay geldi.mkankan' Alıntı:Merhaba arkadaşlar. Yaptığımız çalışmalar sonucu şükür kursumuzu eklettik lakin bugün yapılan toplantıda ilçe milli eğitim müdürümüz temel dersler dışında kurs açılmasına kesinlikle izin vermeyeceğini söylemiş okul müdürlerine.
Biz de öğrecilerde istesek illa birileri karşı çıkıyor. :verymad:
Müdürün babasının çiftliği mi orası vermeyi düşünmüyor. Onun görevi listede dersleri seçip onay istemesi, verilmeyecekse bile buna komisyon karar verebilir ancak.okyay' Alıntı:bizim müdür birinci dönem verilmediği için ikinci dönemde vermeyi düşünmüyor.
Açılabileceğine dair bir resmi yazı varsa linkini veya yazıyı paylaşabilir misiniz.