:+1:SeA_' Alıntı:Konunun sabitlenmesi iyi olur.
aynen hocam artı seneye norm sorunu ne olacak anlamış değilim nasıl olacak btr olarak kadro verılmez ise bir çok arkadaş norm fazlası olacak . Norm kadro ile sıkıntıları sefa hocam nasıl yaparız ne ederizaynenbadi' Alıntı:Eğitimbirsen ilçe başkanı ile görüştüm (arkadaşım olur), il ile görüşmüş ve denilmiş ki;
Zaten hükümet kurs olayını yavaş yavaş kapatmak istiyor etüt merkezlerinin açılması yaygınlaştıktan sonra tüm kurslar kapanacak ve normal teog dersleride sabit ek ders ücretiyle verilecek.Ama bu düşünce ne zaman gerçekleşir bilinmez. Bilişim dersinin kaldırılmasıyla ilgili şikayetler alıyorlarmış eğer gündemi sıcak tutarsak 2.dönem açılması çok yüksek.
O yüzden arkadaşlar parasını falanda geçtim branşımıza sahip çıkalım bir müzik beden fen türkçe öğretmeni açıyorsa bizimde açma hakkımız. Teog branşlarında bile öğrenciyi sallayıp önüne iki test koyup parayı cebe indiren çok öğretmen varken MEB in bizi silmesi büyük yanlıştı.
BÜYÜK BİR Organizasyon şart!!!
kesınlıkle hocam kurs meselesı tamm ayrı bır sorun ama asıl norm durumu sıkıntı eğer dedıklerı gıbı seneye bızım ders gıderse zaten 7*8 de secmelı bınde bır secıyorlar sadece 6.sınıf kalıyor 2 şubeli bir okul mesela çoğu yer bu durumda nasıl olacak btr normu. Kodlama derside olsa kadro olarak her okula bir bilişimci tarzından yada nebilim rehber öğretmen tarzında kadro verimezse durum çok vahimsefatetik' Alıntı:Arkadaşlar sorun büyük. bakın size şunu söyleyeyim. Bizim dersler noktasında TBMM 'YE eğitim komisyonuna yüklenmemiz gerekiyor. Özellikle kodlama dersi ve dersin tüm sınıflarda zorunlu olması noktasında bastıralım....
aynısı dün başima geldi hocam :verymad:pisagorean' Alıntı:Dyk'yı bırak müdürler bizi norm fazlası yapıyor arkadaşlar. Adamlar seçmeli ders yazmıyor. Normu düşürmeye çalışıyor. Dyk'dan önce almamız gereken birçok şey var.
bizde 8 lerde seçtik hocam çözüm şimdilik buhyalcin_61' Alıntı:Öyle müdürün işini yapmayacaksın o zaman anlayacak kıymetini. Benim müdür de norm fazlası olmayayım diye 7. sınıflarda seçmeli dersi açıyor. Biliyor ne yaptığımı ya da ben olmadığımda okulda ne olacağını.
10 numara 5 yıldızhyalcin_61' Alıntı:Öyle müdürün işini yapmayacaksın o zaman anlayacak kıymetini. Benim müdür de norm fazlası olmayayım diye 7. sınıflarda seçmeli dersi açıyor. Biliyor ne yaptığımı ya da ben olmadığımda okulda ne olacağını.