özgeerdogan
Üye
.
Son düzenleme:
Ben de aynı durumdayım. Bugün müdürüm kurum dışı da olsa başvuru yapmamı söyledi böyle hatalar çok yapılıyor bakanlık muhtemelen yeniden açacak o zaman senin dersini ekleyeceğim dedi.takvimdeki zamandan haberim var hocam müdür unutmuş yada dikkatinden kaçmış eklenmemiş bilişim, sormak istediğim tekrar ders ekleme yapılacak mı duyumu olan var mı? sanırım bir süreliğine izin veriyorlarmış
bizim müdürde ekletiriz dedi ama hala sistemde dersimi göremiyorum. yarında son bakalım ne olacak ...Ben de aynı durumdayım. Bugün müdürüm kurum dışı da olsa başvuru yapmamı söyledi böyle hatalar çok yapılıyor bakanlık muhtemelen yeniden açacak o zaman senin dersini ekleyeceğim dedi.
Hocam bugün mem i arayıp dersimi eklettim ve başvurumu yaptım. Sanırım sistem açıldı siz de iletişime geçin istersenizbizim müdürde ekletiriz dedi ama hala sistemde dersimi göremiyorum. yarında son bakalım ne olacak ...
hocam ili mi aradınız ilçeyi mi?Hocam bugün mem i arayıp dersimi eklettim ve başvurumu yaptım. Sanırım sistem açıldı siz de iletişime geçin isterseniz
İle bağlı olduğum için ili aradım hocamhocam ili mi aradınız ilçeyi mi?
Öğretmenim kursun bt sınıfıyla alakasını anlayamadım. Sonuçta dersimiz var. Kurs listesinde de var. Neden açılmasın?Arkadaşlar BT sınıfı olmayan okulda dyk açılabilir mi?
Öğretmenim kursun bt sınıfıyla alakasını anlayamadım. Sonuçta dersimiz var. Kurs listesinde de var. Neden açılmasın?
Benim BT sınıfım yok, akıllı tahtalar var açıyorum.