Dyned Çevrimdışı Kayıt Eşitleyici

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan musduva
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

musduva

Üye
Evinde internet bağlantısı olmayıp, çevrimdışı olarak DYNED programını kullanacaklar için çalışma kayıtlarını okul vs. gibi internet bağlantısı olan yerlerde kayıtlarını eşitlemek için kendi hazırlamış olduğum pratik ve kullanışlı bir programı sizlerle paylaşmak istiyorum. Program ücretsiz olup, paylaşımı serbesttir. Kullanıcıların tek yapması gereken şey, "dyned_kayit_esitleyici_v2.exe" dosyasını flash disklerinin kök dizini içerisine kopyalamak ve bu dosyayı ne olursa olsun silmemektir. Aksi takdirde program, flash diski bulamayacak ve bilgisayardaki kayıtları flash diske aktaramayacaktır.

Not: Programın bu üçüncü sürümünde birkaç hata giderilmiş, XP, Vista ve Win7 platformlarında test edilmiştir ve hatasız çalışmaktadır. 09.01.2011

Programı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

http://www.mediafire.com/?h22hcuu57p2hxbo

İşbirliğiniz için teşekkür ederim.

Mustafa KUTAN
Bilgisayar Formatörü ve İngilizce Öğretmeni

Ekli dosyalar

BT Sınıfında Güvenlik kartı veya deepfreeze programı kurulu olanlar için Çevrimdışı çalışmak tehlikeli. çocuk oturumunu her açtığında seviyesi geriliyor. "Hocam bu benim puanımı yuttu diyor." çocuk. :puhaha:

Okulda çevrimiçi çalışsınlar, programdan çıkış yapınca benim eklemiş olduğum programla kayıtlarını flash diske alsınlar ve evde çevrimdışı çalışsınlar. Tabii ki önce flash diskteki kayıtlarını evdeki bilgisayara aktarsınlar yine aynı programla. Evde çalıştıktan sonra yine kayıtlarını flash diske alsınlar. Okulda tekrar çalışacakları zaman, Dyned programını açmadan önce evde flash diske aktardıkları kayıtları okuldaki bilgisayara aktardıktan sonra Dyned programını açsınlar. O zaman deepfreeze mağduru olmazlar.

BBNET
Geri