dyned açılmıyor

Kodla Büyü

yildiray75

Süper Üye
Süper Üye
ben okula ilk defa kuruyorumda dynedi bi yardımcı olursanız sevinirim.

forumdan dyned cdsiz aralık 2010 güncel diye bir dosya indirdim .

buradan kurulumu yaptım . dyned all usersa tıkladım . masaüstüne 3 simge geldi. öğrenci öğretmen ve güncelle. güncelleye tıkladım hepsini seçtim baya bi güncelleme de yaptı. sonra öğretmene tıkladım şifreyi girdim ve şöyle bi hata çıktı .

ve çalışmadı. ne yapmam lazım bu dyned için bi çözemedim varmı fikir?

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    36.6 KB · Görüntüleme: 3,742
  • adsız2.JPG
    adsız2.JPG
    41.4 KB · Görüntüleme: 3,742
hocam sizden kaynaklanan bir sorun değil. dynedin sunucuları böyle bendede durum aynı bağlanmıyorum 2 saattir.

dünde çalışmadı zaten ne olacak bunların hali, ingilizce öğretmenleri giriyor maf oluyor derste. Dyned çalışmadında rezale oluyor dersleri. bazen kontrol edip giriyorlardı bazende alışkanlık oldu artık direk geliyorlar bir bakıyorlar çalışmıyor geri dönmekte zor eziyet resmen olmaya başladı bu hafta. geçen hafta süperdi çok hızlı çalışıyordu.

Bende de bahsettiğiniz problem mevcut, dyned sitesinden server durumuna bakmaya calışınca sayfa bulunamıyor..
Yalnız ekstra bi durum var, lab'ımdaki vista kurulu bilgisayar buna ragmen sorunsuz baglanıyor dyned'e, ben de bunu anlamadım ; )

yildiray75 hocam sen düzgün bir şekilde kurmussun, güncellemeleri yapıp öyle bırakıp bekleyeceksin

Dyned sunucuları hafta başından beri sorunlu arkadaşlar,

http://95.0.196.245/
http://95.0.196.240/

bunlar Dyned in kullandığı sunucular, 2 gündür ulaşılamıyor.

Demise' Alıntı:
Bende de bahsettiğiniz problem mevcut, dyned sitesinden server durumuna bakmaya calışınca sayfa bulunamıyor..
Yalnız ekstra bi durum var, lab'ımdaki vista kurulu bilgisayar buna ragmen sorunsuz baglanıyor dyned'e, ben de bunu anlamadım ; )

çevrimdışı çalışıyor olabilir

Arkadaşlar bu dyned e bizim yapacağımız bişey yok heralde. Kaç günden beri giremiyoruz. Beklemekten başka bi çare yok galiba

ben de başka bi okuldan alıp kurmuştum. ama öğretmen bilgisayarından açılıyor, öğrenci bilgisayarından açılmıyor, yildiray75 hocamın söylediği hatayı bende de veriyor.. dyned sitesinden server durumuna bakmaya calışınca sayfa bulunamıyor.. ama neden öğretmen bilgisayarından açılıyor o zaman?

smhs' Alıntı:
ben de başka bi okuldan alıp kurmuştum. ama öğretmen bilgisayarından açılıyor, öğrenci bilgisayarından açılmıyor, yildiray75 hocamın söylediği hatayı bende de veriyor.. dyned sitesinden server durumuna bakmaya calışınca sayfa bulunamıyor.. ama neden öğretmen bilgisayarından açılıyor o zaman?

Öğretmen bilgisayarında çevrimdışı olarak çalışıyor olabilir, Eğer öğrenci bilgisayarlarında deepfreeze var ise o zaman çevrimdışı olarak da bağlanmıyor.

Bu dyned midir nedir başa bela oldu. Hayır anlatamıyorum da ingilizce hocalarına sunucularla ilgili problem var diye.Yeni formatlı makinaya da kurdum programı sırf inansınlar diye onda da açılmadı ve hala cins cins bakıyolar.Başlarım size de dynedinize de diyecem o olacak az kaldı. Kıytırık bi programın derdi bize düştü. Bu programı kurmak ve çalıştırmak için illa bilişim teknolojileri öğretmenine ne gerek var. Madem öyle verin o dersleri bize daha sağlıklı bir şekilde yürütelim.

bende dersler kilitli olarka görünüyor.

yönetici şifresi ile girip oradan sınıfa girip öğrencilerin hepsini seçtikten sonra düzenle diyorum. ders ekranı karşıma gelmiyo. yardımcı olabilecek ark varsa sevinirim

Hocalarım bir sorum olacak, Bu DYNED için verilen şifre 15 gün içerisinde girilmezse boke oluyor mu? Ben kurdum aynı hataları bende de veriyor. Düzelme var mı? Açabilenler nasıl açıyor?

BBNET
Geri