Arkadaşın ellerine ve emeğine sağlık. Bizi büyük bi işlem kalabalığından kurtardı. Bende basit bişey eklemek istedim. Dosyayı indirdiğinizde çıkan 2 exe dosyasından ilk çalıştırmamız gerekenin adını dyned1.exe olarak değiştirdim 2. sini de dyned2.exe yaptım. ve not defterini açıp aşağıdaki kodu yazdım
Kod:
@echo off
echo.
start dyned1.exe /S /NORESTART
echo.
start dyned2.exe /S /NORESTART
echo.
start techw\qtw\quicktimeinstaller.exe /passive
echo.
del dyned?.exe /q
exit
tabi bu kodu winrar ile katılımsız kurulum yapacaksanız ekleyin. yapmayacaksanız sadece indirdiğiniz klasörde çalıştırmak için bir kod yazacaksanız cmd kodu şöyle olmalı. (işletim sisteminin ve program files klasörünün c:\program files\ şeklinde olan pcler için geçerlidir)
Kod:
@echo off
echo.
start dyned1.exe /S /NORESTART
echo.
start dyned2.exe /S /NORESTART
echo.
start c:\progra~1\dyned\techw\qtw\quicktimeinstaller /passive
echo.
c:
cd\
cd progra~1\dyned\
del dyned?.exe /q
exit
sonra bunu dosya türünü tüm dosyalar seçtıkten sonra dyned.cmd olarak kaydettim. bu dosyaya çift tıklamanız halinde 2 kurulumu da sırasıyla yapacaktır. yok dedim yetmez

tek bir dosya olsun dosya kalabalığına gerek yok diye düşündüyseniz benim gibi win rar kullanarak katılımsız kurulum yapabilirsiniz. onuda anlatan siteleri kullanabilirsiniz yada benim anlatabildiğim kadarıyla yetinirsiniz
dyned1.exe dyned2.exe ve dyned.cmd seçilir
sağ tuştaki menüden Arşie Ekle... seçeneği seçilir.
Açılan pencerede önce SFX Arşivi Oluştur seçeneği seçilir.
Sonra Gelişmiş sekmesine geçilir.
Buradan SFX Seçenekleri Düğmesi tıklanır
Açılan pencerede ilk seçeneğe hedef klasör girilir Dyned
Alt seçeneklerinden program files içerisine oluştur seçilir
Çıkarttıktan Sonra Çalıştıra dyned.cmd yazılır
Eğer hiç bir şey görmek istemiyorsanız Modlar sekmesindeki sessiz moddan tümünü gizle seçilir
Güncelleme seçeneklerinden Dosyayı çıkart ve değiş
ve Tüm dosyaları üzerine yaz seçeneği seçilir
sonra tamam ve tamama basılır.
işlem bu kadar ama yerinizde olsam sıkıştırma seçeneklerinden depolayı seçerdim hem açarken hemde sıkıştırırken bilgisayarı yormaz diye düşünüyorum.
umarım bu gereksiz bilgiler birilerine yardımcı olur...
Emek veren arkadaşa tekrar tekrar teşekkürler..