Dyned Kaldırıldı mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan x1234
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
bildiğim kadarıyla meb bu yıl sözleşme yenilemediği için dynet allahın izniyle tarihe karıştı ve bizde kurtulduk :))))))))))))

Hadi ya. Bizim açımızdan ne yalan söyleyeyim sevindirici bi haber. Ama çocuklar için de faydalı oluyordu yahu :)

Eslivya' Alıntı:
Hadi ya. Bizim açımızdan ne yalan söyleyeyim sevindirici bi haber. Ama çocuklar için de faydalı oluyordu yahu :)

Hocam faydalı olduğunu düşünen İngilizce ci ile karşılaşmadım,işlenen konuların bile müfredattan farklı olduğu söyleniyor.

İlden gelen yazı

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    83.1 KB · Görüntüleme: 2,186
hocam bende dün gördüm yeni sözleşme imzalanmış yanlış hatırlamıyorsam 2020 ye kadar geçerli hatta. yani kaldırılmadı sizede gelir yakında yazılar ama ben kurulum haricindeki işleriyle uğraşmıyorum.

Dün bizim okulun ingilizce öğretmenleri bana Dynet'in iptal edildi söyledi... (istanbul)

Afyonda devam. ilden yazı geldi. dynedlerin sorunsuz şekilde uygulanması için labları hazırlayın diye.

Bize yazı falan gelmedi henüz ama seminer çalışmalarında vardı :o

Dyned müfredata pek uymuyor, doğru, ama ben kardeşimden biliyorum. Dyned'le çalışmayı seviyordu ve başarıyla tamamlıyordu. Özellikle listening çalışmaları güzel. Bir de öğretmen öğrencinin takipçisi olunca faydalı olacağını düşünüyorum.

Şimdilik ne idareden ne de ingilizce öğretmenlerinden Dynedden bahseden olmadı ben de sormadım :)

Seminer çalışmalarında Dyned ile ilgili madde vardı. Bugün ilçeye uğramıştım, okullara giden yazılara bir göz gezdirdim. Dyned ile ilgili yeni bir yazı vardı. Bu şartlarda kaldırıldığından bahsetmek saçma.

Arkadaşlar daha dün resmi yazı geldi okula. 2020'ye kadar uzatılmış sözleşme. O kadar anlattık, gelen yazılara cevap yazdık nafile.. Tutturdular Dyned diye.. Boş iş, anlatamıyoruz. İlla da tutturmasalar katılım sağlayın diye neyse.Öğrencilerden pek çoğunun bilgisayarı yok, var olanın interneti yok. Ufak tefek problemler yüzünden kuramıyorlar. Çalışmıyor deyip duruyorlar. Mikrofon kullanma zorunluluğu var. İlköğretim müfredatı yok. Çocuklar 'öğretmenim bizim konularımız nerede' v.s diye sorup duruyorlar.

Sadece 1 hafta içinde onlarca dizüstüne teknik servis yaptım okulda. Masaüstü bilgisayarını getiren oldu okula. Gereksiz vakit kaybı olduğuna dair o kadar laf ettik, anlatamadık.

Bir de sormazlar mı 'Hocam pek çoğu giriş yapmamış, neden kullanım yüzdeleri düşük?' Cinnet geçirmemek elde değil.

arkadaşlar ben şırnakta görev yapıyorum daha formatörlükler de yeni geldi. bu dyned zorunlu mu illaki lab da kullanılmak zorunda mı. çocuklar türkçeyi zor öğreniyorken Dynedden verim alabilir miyiz acaba ?

bu dyned tam olarak nedir neyin nesidir , baş belası gibi duruyor biraz :)

İngilizce öğretmeni dün yeniden DYNED listelerin düzenlenmesi gerektiğini söyledi. Ona da müdür söylemiş. Yani aynen devam...

Bugün ilk dyned uygulamaını yaptı 7. sınıflar. Güncelleme çıkmış bir sürü :D ama sistem hala faal. En azından yeni sınıflar için şifreyi ingilizce öğretmeni yapacak. Ona ben karışmıyorum :)

BBNET
Geri